Det här inlägget publiceras i stolt samarbete med KOLLA.
 
Jag är så otroligt glad att berätta att jag under november månad har ett samarbete med företaget KOLLA som säljer unik fotokonst av hög kvalitet. Jag har fått den stora äran att sammanställa en kollektion ur deras sortiment och jag har valt ut 10 prints som talade lite extra till mig. Min kollektion hittar du här.
Häromdagen var KOLLA-teamet här hemma och intervjuade mig, både om hur jag tänkte när jag skapade kollektionen, men också för att lära kännna mig lite mer. Intervjun med KOLLA hittar du här.
Med sig hade de några av printsen ur min kollektion och de var precis sådär underbara i verkligheten som jag hade hoppats på. Man märker att det är hög kvalitet på pappret och några av dem åkte upp på studs.
Några av de prints som finns hos kolla finns endast i begränsad, numrerad upplaga och görs bara i ett fåtal exemplar. Ett av mina favoritprint, "anonymous" är ett sådant och detta print hittar du här 
Jag älskar känslan, mystiken och färgkombinationen i det här printet.
Alla KOLLAs prints tryck upp på beställning och både ramar och prints tillverkas i Sverige, vilket också är bra ur miljösynpunkt. 
      
Det här printet är en annan favorit, "Quiet" heter det och är också en limited edition-upplaga. 
 Under hela november får du 20% rabatt på alla prints hos KOLLA om du använder rabattkoden EMELIE20. 
 
Du hittar alla prints hos KOLLA här

Kommentera

Publiceras ej