(null)
Jag älskar snittblommor. Dels för att jag älskar blommor men också på grund av den lyxiga känsla som de för med sig. Jag kopplar det till helg och ledighet för att det är då jag unnar mig det, helt enkelt. Just nu får jag blommor levererade från Blomverket varje torsdag och då en del blombuketter har hållt sig fina mer än en vecka har jag haft fullt med blommor här hemma. Oftast vissnar ju också några blommor i taget så jag brukar plocka ut de blommor som ännu är fina och göra en mindre bukett och ställa dem i en mindre vas. Vissa blombuketter sätter jag i vatten, och andra som inte vissnar utan istället torkar har jag ställt i en vas utan vatten. 
(null)
Nu har jag nog torkade blommor i varenda hörn här hemma så idag testade jag istället att klä min runda ljusstake med torkade blommor. Jag höll på att fixa lite inför en julplåtning och hängde först upp den som rekvisita i köket.
(null)
Men sedan hamnade den i vardagsrummet.. Den här ljusstaken brukar annars bara komma upp under jul men i början på veckan när det blev tydligt att mörkret är här för att stanna gick jag ner i källaren och rotade fram den. 
(null)
 
Nu är jag helt slut och ska däcka i soffan. 
 
Ha en fin kväll ❤️

1 kommentarer

Anonym

07 Nov 2018 20:45

Vackert

Svar: Tack! <3
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej