<> EMELIE SUNDBERG - october 2018
(null)
För några veckor sedan var jag på Stadsmissionen i Vällingby där jag hittade tre st djupa tallrikar i serien "Ulrika" samt dessa söta koppar ur samma serie. Jag köpte inte kopparna då men har gått och tänkt på dem sedan dess utan att kunna släppa dem riktigt. Jag behöver ju egentligen inga fler koppar men när jag hade vägarna förbi Vällingby igen härom dagen och de ännu var kvar kände jag hur de viskade mitt namn..(null)
Viskade mitt namn gjorde även den bruna mjölkkannan även den från Stadsmissionen.. Jag föll framförallt för modellen och den djupa "pipen" man häller ur. Är det bara jag som fallit för den bruna trenden? Keramik, skulptur, brunt, 70-tal (!?) En trend jag aldrig trodde jag skulle falla för..(null)
Jag verkar dessutom ha påbörjat någon slags samling på mjölkannor för nu har jag säkert 4-5 stycken. (null)
Hur fina är inte blommorna förresten? De är från min prenumeration på Blomverket. Riktigt ljuvliga i färgen. Höjden av lyx är att få en bukett levererad till dörren varje vecka, tycker ni inte? Under hela november får man 100 kr rabatt hos dem med koden "emeliesundberg". (null)
Det bästa vi gjorde i våras var att sätta in den här kasetten i vår öppna spis. I vårt gamla hus med orginalfönster från 1920 som inte är riktigt täta är den verkligen räddningen nu när det börjar bli kallt ute.
 
Nu ska jag lägga mig på dagbädden där framför brasan och se på någon bra serie.
 
Ha en fin kväll!