Så blev det torsdag och en hel dags jobb stod på agendan. En inbokad intervju blev avbokad och även om det ställer till en del så var det otroligt skönt att hinna bocka av den där långa To-do listan som tenderar att bli längre än längst.
 
Igår var förresten Jakob från KOLLA här och plåtade lite. Vi har ett spännande samarbete på gång som ni kommer att få se mer av både här och i podden framöver. Älskar att samarbeta med duktiga kreatörer och det här printet över skrivbordet är en absolut favorit hos mig!
Idag har jag istället planerat, bokat intervjuer, research'at, svarat på mail och fixat. Väldigt skönt och hey - hur mycket kan man få gjort när man har en HEL dag bara för jobb!? Sjukt mycket visar det sig!
 
Jag fick också finpost häromdagen från tokbegåvade Kajsa Hagelin  ! Denna fina ska jag rama in och hänga på väggen i Noahs rum. Jag måste bara fixa en ram först...
(null)

Och så detta. Bananbröd! Hur gott? Dagar som dessa vill jag bara kasta i mig nåt framför datorn. Jag orkar inte fixa någon meckig lunch utan vill bara fylla på depåerna med något snabbt, enkelt och gott! Det här bananbrödet är så enkelt att göra! Du hittar receptet här. P å med lite (läs mycket) smör och flingsalt. Tadaa!
Nu ska jag gå igenom morgondagens intervju innan jag släpar mig i säng. Noah klagade på att han hade ont örat ikväll så vi håller tummar och tår för att det inte är öroninflammation på g. Jag och Ola ser ju fram emot egentid på lördag!
 
/E


Kommentera

Publiceras ej