Måndag-onsdag är jag ju som bekant hemma med Ellie. Vi har valt att ha henne hemma till januari och det känns allt som oftast helt rätt. När jag inte är smått sönderstressad och känner mig stressad över jobben som hopar sig. Men så går det någon dag och jag hinner jobba ikapp på kvällarna och så har vi det sådär supermegamysigt igen hon och jag. Jag tänker att det är lite så livet är som mest. Toppar och dalar och allt där emellan. Och det verkar inte som att det går någon nöd på Ellie, hon är nämligen Stockholms kanske gladaste 1.5-åring som är nöjd bara hon får vara med!
 
Igår gjorde vi ett fotojobb, jag och min assistent Ellie. Vi har ett samarbete med underbara Simpel feast som är en  ny tjänst som verkligen gör det lätt att äta både hälsosam, ekologisk och miljövänlig mat. De 10 första kunderna som använder koden EMELIE20 får 20% rabatt. Väl värt att testa!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
All mat hitills har varit otroligt god och jag tycker att allt som underlättar vardagen just nu är en dröm! Att det dessutom är ekologiskt, vegetariskt eller veganskt OCH bra för miljön gör det bara extra bra! 10 av 10!
(null)
Idag stod jobb på schemat, som det vanligen gör torsdagar och fredagar och den här torsdagen begav jag mig till midsommarkransen igen, denna gång för att träffa härliga Mimmi Staaf. Vi hade ett underbart samtal i hennes lilla hyresrätt där vi pratade compact living, bästa och sämsta med hyresrätt och en hel del återbruk såklart!
 
Jag har även hunnit med en sväng till frissan, något jag inte unnat mig på ett halvår. Äntligen är min fruktansvärda utväxt ett minne blott.
 
Ha en fin kväll, y´all!
 
 

Kommentera

Publiceras ej