Idag kändes det verkligen så, särskilt då det ösregnat ca hela dagen. 
- Mamma! Jag kan inte gå till förskolan idag! utbrast Noah.
- Nähe, vadårå?
- Titta ut! Det REGNAR!
He had me at "regnar". Usch, man ville liksom bara krypa ner i sängen igen och somna om, visst?
Så han fick vara hemma. Precis som igår. Både igår och idag har han blivit ledsen så fort vi nämnt förskolan. Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag kan på intet vis rättfärdiga att övertyga honom om att gå när jag ändå är hemma. Och det är ju höstlov. Så jag har skjutit på jobbet till kvällen. 
(null)
Det börjar bli så mysigt att ha båda barnen hemma nu också. De närmar sig mer och mer och leker ofta fint ihop. Ellie vill göra precis ALLT som Noah gör och det är så gulligt när hon går efter honom och ropar "Oa, Oa". 
(null)
Idag fick vi äntligen upp det här fina printet från Kajsa Hagelin. Hur begåvad får man va? Kolla in hennes webshop här. Jag beställde två prints av henne härom veckan men det andra har inte fått en given plats ännu.
(null)
På sängbordet står Noahs egna skapelse, "snowie" gjord av piprensare, tidningspapper och lim. Så fin att ha framme och titta på tycker jag. I fönstret hänger en annan skapelse han gjort, men den visar vi en annan dag.
(null)
Älskade lintott. Älskar Ellies lockar. Mest för att jag själv alltid har haft spikrakt hår. Hoppas inte att hennes försvinner.
(null)
Noah. Killen som, om han får välja, alla dar i veckan hellre är hemma än på förskolan. Älskade unge, jag försöker njuta av det. Snart går han väl två meter framför mig på stan och blänger på mig när jag säger nåt skämmigt.
(null)
Imorgon får det dock bli förskola för den här lilla parveln. För imorgon måste jag klämma in lite jobb mellan varven. (null)
 
Nu blir det jobb i soffan, en stor kopp te och en varm brasa.
 
Ha en fin kväll och tryck gärna på det lilla hjärtat. Det gör mig så varm i just det - hjärtat. 
 
Puss

Kommentera

Publiceras ej