Söndag och nytt avsnitt ute av Inredningspodden! Den här veckan åker jag hem till barnrumsproffset, loppistokan och färgskaleälskarn Elin Wallin.
 
Elin bor i ett kedjehus från 1969 på Vendelsö utanför stockholm tillsammans med sin sambo och sina två döttrar på 4 och 8 år. 

I avsnittet berättar Elin om hennes mest knäppa inredningsuppdrag och att hon gillar att återbruka sina grannars och bekantas saker. Hon säger att hon brinner lite extra för vintage-möbler och så pratar vi en hel del barnrum, något som är lite av Elins specialitet.

Har du inte lyssnat på avsnittet än hittar du det här.
 
 
"Jag tycker att det är så svårt att beskriva min stil, den består liksom av allt som jag gillar och utvecklas hela tiden"
 
Här står Elin, i sitt gröna läckra kök. Elin älskar att återbruka saker och när hennes grannar skulle renovera sitt kök tog hon över deras orginalluckor då de tidigare ägarna av hennes kök bytt ut dem. Dessa målades senare i den grön-gråa kulör de nu har.
Den gamla snickarbänken stod tidigare i ett av barnrummen men när Elin gjorde om där fick den flytta ut i köket och fungerar nu som avlastningsyta och serveringsbord.
I anslutning till köket står den här läckra soffan som Elin fyndat på stadsmissionen för en 100-lapp. Väggarna är målade i Jotuns mineralfärg och heter "varmgrå".
Elin föredrar nog prints framför oljemålning och säger att hon hänger upp det hon tycker om på väggarna. Elin förklarar att hon blir "kär" i saker och vet direkt att hon vill ha dem när hon får syn på dem.
Träskålen i hyllan tog Elin fram som den sak som betyder lite extra för henne. 
 
Skålen får symbolisera mina loppisfynd, för jag älskar att återbruka saker och att köpa saker vintage.
 
 Elins matsal ligger i direkt anslutning till köket. De gamla stolarna i trä och stål har Elin fyndat för 12 kronor.
Elin älskar saker och säger att hon ibland önskar att hon var mer avskalad men det slutar alltid med "more is more".
Elins sovrum går i en rosa.-rostig skala som känns hur drömmig som helst. Väggfärgen heter Anemon 656 och är från Beckers och överkastet är från Granit.
 
Vintage-loppad lampa!
Älskar färgskalan av brunt, rostigt och puderrosa. Det känns sådär höstigt ombonat och mysigt.
Ovan är en bild från Elins äldsta dotters rum. Elins dotter har fått vara delaktig i utformningen av sitt rum och önskade sig bland annat ett gymnastikrum.
 
Det viktigaste är att utgå från barnet. Vad har barnet för intresse? Vad leker hen med? och så ska det vara lätt för barnen att leka och plocka fram sina saker.
 
Sängen är från IKEA, sänghimmeln från Numero official, ribbstolen från Harald-nyborg och mattan från Jotex. Väggfärgen heter deep paris och är från Nordsjö. Observera effekten som blir av att ha målat in taket i en annan grön färg. Väldans mysigt!
Elin har klippt ut en bit av tapeten "Ava" från Sandbergs kollektion "Kubel kids". Sängkläderna är från midnatt official och vimpeln från NG baby.
Så drömmigt så man vill flytta in direkt, tycker ni inte?
I Elins yngsta dotters rum står en stringhylla bakom ett draperi. Elin har pimpat IKEA´s kök och på hyllorna står massa finheter.
 
Ett gammalt loppisfyndat skåp med dekorplats får agera förvaring. Tapeten är från garbo & friends och heter Fauna, postern med päronet är från Fine little day.
I sovhörnan hänger vimpel och sänghimmel från Numero official och en hemmagjord mobil av gamla lampskärmar. Här ser ni en glimpt av den board vi pratar om i avsnittet som Elin målat in i samma rosa färg som taket. 
 
Tack snälla Elin för besöket! 
 
Vill du se mer av Elin så följer du henne här på Instagram
 
Tryck gärna på det lilla <3 om du tycker om inlägget.
 

Kommentera

Publiceras ej