(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Ni som vet ni vet, att man kan bli kär i materiella saker. Så som en väggfärg.
 
Jag har tänkt att jag är ganska snabb i mitt sätt att inreda, men det är nog inte helt sant. Eller det beror nog på vem man jämför sig med (eller vem man frågar). Jag jämför mig med allt jag skulle vilja göra/förändra/hinna med och då det jag gör är en bråkdel av allt detta får jag nog ändå se mig som en långsam inredare. Saker får helt enkelt gro ett tag. Och det har nog med flera saker att göra.
 
1. Tiden! Herregud vad mycket mer jag skulle ha gjort om jag hade lite mer av den varan. Undrar ni med barn också vad ni gjorde med all er tid innan era barn fanns!? 
2. Pengar. Oj vad mycket saker och möbler jag vill ha som jag absolut inte har råd med. Och tur är väl det kanske. För några år sedan skulle jag ha köpt budgetalternativ av saker jag egentligen ville ha, för att jag ville ha dem så in i bomben gärna. Numer får det hellre stå tomt i en del av ett rum än att jag skall fylla ut med möbler som bara känns "nästan rätt". Vårt hem får alltså växa fram, långsamt.
1. Hållbarhetsaspekten. Jag försöker verkligen tänka igenom och bli bättre på att fundera på vad jag tar in i mitt hem både en och två gånger. Vart är produkten producerad? Kommer jag tycka om det över tid? Finns det ett bestående värde i den här möblen?
 
Med detta sagt så har jag iaf äntligen målat om i sovrummet. Det var egentligen inget fel på väggfärgen vi hade innan men ombyte förnöjer och jag har varit sugen på att prova kalkfärg lääänge!
 
Och wow vad nöjd jag blev med den här färgen! Först tyckte jag nästan att den blev lite väl ljus men så vaknade jag imorse och ville typ gosa in mig i väggarna då de ser ut som sammet! Jag har inte hängt upp gardinerna än för jag vill se varenda vrå av väggarna!
 
Vägglampan på bilden hittade jag på loppis för ett tag sedan och har inte hittat någon bra plats för den riktigt. Den får nog hänga där ett tag så jag får känna in den i rummet. En stor rund spegel skall upp på en av väggarna också. Älskar vad speglar gör med ett rum!
 
Imorgon åker hela familjen till Göteborg några dagar. En blandning av jobb och nöje. Men hur som helst måste jag börja packa!

 

sovrum,

Kommentera

Publiceras ej