<> EMELIE SUNDBERG - Det är bra att få sakna varann ibland, eller hur?
Efter en möhippehelg i Polen kom jag igår hem till familjen igen. 
 
Även om jag är helt slut på grund av lite för lite sömn så är jag fylld av upplevelser, ork och energi. De senaste veckorna har jag känt mig mentalt dränderad av lämning, hämtning, matlagning, jobb in på sena natten och barn som gnäller och sover dåligt. Vardagen och allt vad det innebär har ätit upp mig inifrån och att få lite distans till det i två dygn har gjort mig så otroligt gott. Det där med att få längta...
(null)
Innan jag åkte gjorde jag ett fotojobb som krävde en somrig bukett och den stod helt oberörd igår när jag kom hem och luktade av sommar. Jag har ju inte haft färska snittblommor på jättelänge och njuter nu till fullo av dessa närodlade somriga. Nu är det inte långt kvar tills vi kan plocka blommor ute, längtet!!
(null)
Hängde upp den här vackra kroken från Vintagefabriken häromdagen. Jag fick den av gulliga Linda när jag intervjuade henne för Inredningspodden.
(null)
En av mina favoritbilder från vårt bröllop sitter där på väggen också.  Tänk att vi firar 6-årig bröllopsdag snart.. Vi har varit ihop i 11 år i sommar. Det är inte riktigt klokt. Min fina Ola, vad jag älskar dig.
(null)
Nu ska jag gå och hämta barnen och pussa lite extra på dem. Det är bra att få sakna varann ibland, eller hur?

Kommentera

Publiceras ej