<> EMELIE SUNDBERG - En dag i studion!
Idag har jag suttit i studion nästan hela dagen. Det kanske inte är så många som vet det men jag producerar ju Inredningspodden tillsammans med produktionsbolaget Munck. På Munk har jag världens bästa Frida som klipper och producerar och Linda som både fungerar bollplank och som roddar med allt praktiskt gällande till exempel sponsorer och avtal som skall skrivas. Det är en ynnest att få jobba med så proffsiga människor och det möjliggör att jag får fokusera på det jag tycker är roligast och är bäst på.
(null)
Idag har vi iaf hängt i Muncks studio på södermalm för att spela in 5 stycken expertintervjuer med en otroligt duktig inredare och entrepenör. Vi satt och pratade non stop i drygt två timmar tills ögonen gick i kors, haha. Resultatet blev grymt och det var så intressant att höra Anna prata om det hon brinner för allra mest! Men mer om detta nästa vecka!
(null)
Så lyxigt att bara gå in till en färdigroddad studio. Jag brukar ibland skratta åt mig själv när jag vanligtvis både agerar producent, ljudtekniker, fotograf och intervjuare. Men jag måste ändå säga att jag älskar konceptet att spela in hemma hos mina gäster. Det blir verkligen en helt annan känsla att prata om någons inredning när man sitter mitt i den! 
Annars då? Jo, mina luktärter har börjat komma upp lagom tills vintern tog över Stockholm.. Längtar efter att få plantera ut dem i min nya pallkrage.
Min nya klätterväxt (som jag glömt namnet på) börjar ta sig, men den får gärna skynda på! Hur fint är det inte att ha klätterväxter i bokhyllor såhär? Himla fint om du frågar mig.
I söndags hängde en av barnens kusiner hemma hos oss och plockade den här fina lilla buketten i trädgården. Skilla, gräs och murgröna. Så fint i sin enkelhet! Det är så härligt att jaga vårtecken nu, tycker ni inte?
 
Ha en skön kväll!

Kommentera

Publiceras ej