Ursäkta frånvaron här men jag har spikat, sågat och målat mig igenom helgen. Igår skulle jag göra massa saker men jag tänkte att jag baaaara skulle måla lite till i köket och helt plötsligt var klockan "hämta barnen på förskolan-dags". Så gick det med den dagen. Men kan vi prata om hur fint mitt kök är nu? JA det kan vi!
(null)
Pärlspont - jag älskar dig. Kolla så fint det blev med de inmålade hyllorna här! Det blev ett helt annat kök!
(null)
Den här fina Dahlian kom med blombud häromdagen. Det var den finaste inbjudan jag fått till ett superhärligt event hemma hos Ditte Svanfeldt som gick av stapeln idag. Men då jag vaknade med huvudvärk, halsont och världens längsta "att-göra-lista" fick jag stanna hemma idag. Istället har jag tagit igen gårdagen och suttit ihopkrupen i soffan vid datorn och glömde till och med bort att äta lunch.
(null)
Kolla in den här fina servetthållaren!! Jag hittade två stycken på "Fint och fult" på Gotland i somras och köpte båda två. Den ena gav jag bort och den här behöll jag. Nu ska jag bara hitta några gulliga servetter att sätta i den.
(null)
Är så OTROLIGAT nöjd med pärlsponten och fönsterfodret här i köket. Så snyggt att måla in golvlisterna såhär också!
(null)
Ni är så många som frågat om färgkoder och SJÄLVKLART ska ni få dem!
På väggen ovanför sponten har vi "Nyköping 1187" från Beckers med NCS S 1005-Y20R.
På själva sponten har vi "Gråmossa 045" från Beckers med NCS S 2005-Y20R
 
Jag säger bara provmåla, provmåla - PROVMÅLA! Å andra sidan ser man ändå inte riktigt hur färgen blir förrän den är på väggen. Den här väggfärgen fick vi först en chock av för att den blev mycket mer gul än vi trodde men nu gillar vi den mer och mer. Ni kan också se på de olika bilderna hur sponten skiftar i färg från grön till beige till grå. Ljuset gör verkligen så stor skillnad på hur en färg blir! 
(null)
Det här hörnet får man gärna blunda för men jag bjuder på det. För här ska det ju in en dörr, men inte förrän i mitten av september.. Så det kommer minst sagt att se lite halvklart ut här ett tag.. 
 
Nu ska jag hämta barn och på något sätt försöka bli frisk för att orka Formex och klimatfrukost imorgon!


DIY pärlspont, inredningsinspiration, kök, köksinspiration, lantligt kök, pärlspont, sätt upp pärlspont,