<> EMELIE SUNDBERG - En titt in i köket och en spännande vecka!
I helgen har vi målat och målar och slipat och sågat. Nu är det nääästan klart här inne.. Vi väntar bara på den där rackarns altandörren som inte kommer förrän i oktober nu och så har vi några taklister kvar. Men annars så! Känns underbart skönt och vi är så nöjda!
Nu har vi alltså fått upp fönsterfoder även här, i fönstret ovanför köksbänken och så har luckorna fått sig en omgång färg! Vi är så nöjda! Får så många frågor om färgen på luckorna och färgen heter Kajsa 0903 och är från Beckers och är målade i en halvmatt lackfärg.
 
Den här veckan är både helt underbar och helt superjobbig. Imorgon kommer TT hit och ska skriva ett reportage om mig och Inredningspodden. Det innebär att de skriver en artikel som tidningar i hela landet kan köpa av dem. På eftermiddagen åker jag och min syrra och hämtar hem hennes valp och tidigt på onsdag morgon åker jag iväg på jordens härligaste kick off i dagarna 3! Det ska bli så urbota härligt och jag hoppas att jag kommer hem med massa energi, idéer och pepp! Men då det tar tre dagar av min arbetsvecka känner jag mig superstressad idag och min hjärna är riktigt dålig på stress har jag insett.
Idag har jag skrivit listor och bockat av en hel del saker men jag har en hel del saker kvar. Jag måste också hinna städa tills imorgon för TT har med sig en fotograf som ska fota lite här hemma också!
 
Så det blev en rivstart på den här lite speciella veckan. Men det blir kul!
 
Vad tycker ni om mitt kök och de nya färgerna? Jag storgillar!
 
Glöm inte att lämna ett spår, tryck gärna på det lilla hjärtat om du gillar inlägget <3

1 kommentarer

Anonym

26 Aug 2019 15:17

Så fint! Målade ni luckorna med pensel själva eller lämnade ni in dem till målare? Mvh Victoria

Svar: Vi har målat dem själva! Jag har sparat hur jag gjorde på höjdpunkter på stories! Kika där! ❤️
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej