<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Maria Soxbo

Då var det torsdag och dags för ett nytt avsnitt av Inredningspodden.

Den här veckan åker vi hem till Maria Soxbo som driver inredningsbloggen Husligheter där hon delar med sig av vackra bilder, smarta tips och tänkvärda fakta om just inredning. Hon är också en av grundarna till klimatklubben som inspirerar oss att leva mer hållbart. Maria bor i en 30-talsvilla i Huddinge söder om Stockholm tillsammans med sin man och sina tvillingar Tilda och Alfred. 

Namn: Maria Soxbo
Instagram: @husligheter
Hemsida: www.husligheter.se
Bor: I en 30-talsvilla i Huddinge strax söder om Stockholm
Familj: Man och tvillingarna Tilda och Alfred
Jobbar som: Frilansande journalist och bloggare

Häng med så åker vi hem till Maria och hör hur hon tänker kring inredning, konsumtion och hållbarhet. Har du inte lyssnat ännu lysnnar du här:
Maria visar aldrig bilder från sitt eget hem i sin blogg och har valt att hålla hemmet privat men hon bjuder in Inredningspodden till en liten tjuvtitt in i hennes genomtänkta, mysiga och familjära hem.
Maria förklarar att det bästa med sitt hus är läget. Hon flyttade från ett 60-talshus i en annan del av Huddinge där de inte trivdes med läget. När de hittade detta huset föll de för det lugna läget och närheten till skog och närliggande sjö.
Maria beskriver att hon dras till den scandinaviska stilen och det var kärleken till design som gjorde att hon började blogga om inredning en gång i tiden. Numer älskar hon att blanda upp väl valda designmöbler med vintagemöbler och måste hon välja mellan gammalt och nytt väljer hon gammalt. 
Matsalen är ett av favoritrummen hemma hos Maria och just här är alla orginalfönster kvar. 
I avsnittet berättar Maria hur det gick till när hon renoverade sitt kök och ger sina bäst tips på hur man kan tänka när man planerar kök utifrån att det ska fungera praktiskt.
 
Tack Maria för besöket och för dina kloka ord!
 
Tryck på det lilla hjärtat om du gillade avsnittet och sprid det bland dina vänner!
hemma hos Maria soxbo, inredningspodd, inredningspodden, inredningspodden med maria soxbo, maria soxbo,

Kommentera

Publiceras ej