<> EMELIE SUNDBERG - Jag är tillbaka!
Så var vardagen igång igen. Som en käftsmäll bara, pang på!
 
Det känns både härligt och vemodigt, spännande och lite ångestfyllt. Jag har en annan sorts jobbångest nu. Inte den där klumpen i magen jag många gånger haft över att gå till ett jobb som jag inte älskat till 100 procent. Nu kommer en annan klump. Stressen över att få ihop det hela ekonomiskt. Att få allt att klaffa. Att få in de där fotojobben, att hitta de där perfekta sponsorerna till Inredningspodden och att göra ett och annat samarbete som känns rätt i magen osv.
 
Jag älskar mitt jobb, men det är ingen dans på rosor att vara egen heller. Det må jag säga.
 
Så fort vi kom hem i lördags påbörjade vi operation kök. Ända sedan vi flyttade in och byggde trädäck på baksidan har vi velat sätta in en altandörr i köket. Vi har letat och letat efter gamla dörrar eftersom vi vill att dörren ska matcha övriga fönster som är orginal från 1925 men inte hittat någon. Så plötsligt hittade vi ett företag som tillverkar fina dörrar i gammal stil och slog till. Det kommer bli så bra!
 
Men vi nöjer oss inte där, när vi ändå sätter in en dörr så passar vi på att göra om lite till. Jag har länge tyckt att vår matsalsdel är så tråkig. Det händer liksom ingenting. Den har känts lite som en kartong. Så nu sätter vi upp pärlspont, dörr- och fönsterfoder (som de tidigare ägarna tog bort) och målar om ALLTIHOP. Älskar detta projekt. Det kommer bli en sån stor skillnad, man ser det redan! Ola är grym som fixar detta med påhejning från mig! 
Tycker ni att det är kul att hänga med i processen så följ mig på Stories!
 
En annan ny (fast egentligen gammal) sak i vårt hem är vårt soffbord.
Det hade Ola i sitt barndomshem när han växte upp i början på 90-talet och sen hängde det med till hans första lägenhet och sedemera till vår första gemensamma lägenhet. Det här bordet sprang Charlie in i när han gjorde galna "ärevarv" som valp för tio år sen men sen åkte det ut och ersattes av ett annat mer "shabby chict" och har legat under en säng på landet sedan dess. Vi har ju varit lite sugna på ett glasbord igen men tänkt att detta varit för stort och klumpigt. Men så tog vi ändå hem det nu i veckan och testade, och jag tycker att det blev SÅ bra. Tänk att man kan fynda i sina egna gömmor - hur härligt?
 
Nä, nu ska jag fortsätta jobba vidare med Inredningspodden. Men hörni - kul att vara tillbaka här! Ser fram emot en höst tillsammans med er!
 
Och hörni - kom ihåg att GILLA de inlägg ni gillar, det vägleder mig så fint!
 
Kram

Kommentera

Publiceras ej