<> EMELIE SUNDBERG - Loppisfåtölj och fortsatt köksrenovering
Tisdag idag då och vardagen börjar lunka på. Barnen hade haft det bra på förskolan och de verkar tycka att det känns kul att vara tillbaka. Tänk vad mycket lättare allt blir då!
 
Gårdagskvällen spenderades med att måla kvistlack på kvistarna i pärlsponten som annars kan gå igenom färgen och det vill vi ju inte, men fy vilken tråkig målning.
En målning som ändå måste göras, dessutom en gång till. Det får bli kvällens syssla.
Även om det är lite bastuvarning i köket just nu kan man redan känna skillnaden. Det blir så mycket mer ombonat och mysigt med pärlspont och fönsterfoder! På onsdag kommer dessutom duktiga Ida Lauga hit för att hjälpa mig att välja färg! Så skönt att ha en färgexpert att bolla nyanser med!
(null)
Idag svängde jag förbi Erikshjälpen i Spånga för att kika på ett skåp till köket. Istället ramlade jag över den här läckra fåtöljen omklädd i linne och föll pladask. Skickade snabbt en bild till Ola som gav tummen upp, så den fick åka med hem.
(null)
Den passade perfekt i vårt vardagsrum och är sådär perfekt nedsutten och härlig.
Nu hoppas jag bara att den inte är full av löss :/ Är alltid nojjig för sånt när jag köper stoppade grejer på loppis.
(null)
 
Kom ihåg att trycka på hjärtat - det gör mig så glad!
 
Kram E

1 kommentarer

Mikaela Rosenlund

13 Aug 2019 19:57

Jag lägger alltid textil i frysboxen ett par dagar, vet inte om det funkar men inbillar mig iaf att "allt" dör då ;) Väldigt snygg va den iaf!

Kommentera

Publiceras ej