<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Frida Fahrman
Så var det torsdag igen och dags för ett nytt avsnitt av Inredningspodden! Den här veckan åker vi hem till Frida Fahrman som jobbar som influencer och frilansar inom skönhet, mode och inredning. Frida har jobbat både med tv och som mode, - och skönhetsredaktör och bloggar just nu på Elle decoration. 
 
Frida bor i ett hus i Danderyd strax norr om Stockholm tillsammans med sin man och sina två små barn. Huset är byggt 1958 av arkitekten Sixten Magnusson och är i funkisstil men med stora öppna ytor och uppbyggt i halvplan i olika nivåer med vackra järnräcken mellan våningsplanen.
(null)
Man välkomnas in i en ljus hall med marmorgolv. 
(null)
Till vänster när man kommer in finns en gästtoalett och den här avlastningsytan. Fortsätter man ytterliggare till vänster här kommer man till groventren, den som Frida beskriver som "det allra bästa med huset". Och jag är beredd att hålla med henne, drömmer lite om just detta..
(null)
 
(null)
Går man rakt fram kommer man hit, med köket till höger och en trappa upp till nästa halvlplan.
 Bild tagen med köket i ryggen och med blicken upp mot vardagsrummet.
(null)
Fortsätter man upp en halv våning kommer man till vardagsrummet. Här satt vi och spelade in. Ser ni det härgilia glaspartiet? Ni kan förstå att ljuset flödar in här en solig dag! 
(null)
Den ljusa beiga soffan är den som Frida beskriver som det "bästa köpet". Den köpte hennes man långt innan de träffades och den har fått hänga med sedan dess.
(null)
Köket, hjärtat i huset som Frida och hennes man gjorde om när de flyttade in. De tog ner en vägg som var där köksön är nu och öppnade upp till en öppen planlösning. Köket är från Ballingslöv.
(null)
En härlig sittyta i köket klädd i läder.
(null)
 Köksön.. Drömmer lite om en sådan. Tycker det ger en så härlig känsla i ett kök och ger utrymme till ett socialt "häng" i köket på ett annat sätt.
(null)
Sist men inte minst tar vi en kik in i sovrummet. Vilket härligt rum va? Riktig hotellkänsla på det!
 
Tack Frida för besöket!
 
Vill du se mer av Frida finns hon på Instagram här och bloggar här.
 
Tryck på det lilla hjärtat nedan om du gillade avsnittet!
 
(Alla bilder i inlägget är tagna från Fridas blogg).
Frida Fahrman, Hemma hos Frida fahrman, Inredningspoddden, Inredningspodden Frida Fahrman, ballingslöv, inredningsinspiration,

Kommentera

Publiceras ej