<> EMELIE SUNDBERG - Mitt kontor!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
På mitt kontor... sitter jag nästan aldrig! Ah, vill nästan inte erkänna det.. För jag älskar det.. Men jag trivs väldigt väldigt bra i soffan framför brasan med datorn i knät.. 
 
Så istället blir det ofta ett rum att förvara saker man inte vill ha framme. Men idag tog jag ett ryck och röjde här inne. På ena väggen, som jag inte fotat, är det en platsbyggd bokhylla. Varför jag inte fotar den är helt enkelt för att den är fullproppad med - bös - som en värmlänning skulle säga..
När tid (och ork) ges ska vi sätta dit dörrar så att den nedre delen blir skåp. Vissa grejer vill man bara gömma bakom stängda dörrar, visst? Det är så vackert med alla dessa vackra bokhyller fyllda med stilleben men kom igen, man har ju en hel del... just det - bös - man behöver gömma någonstans. 
 
I fönstret här på kontoret står mina övervintrade fikonträd som ju tappar vartenda blad där före jul någon gång. Sedan står de helt nakna och fula tills det är dags igen.. En pelargon har visst också fått göra dem sällskap, den borde jag nog klippa ner nu så att den får chans att komma på nytt lagom tills dess att våren kommmer.
 
Min pillerfikus där i fönstret har fått någon slags sjukdom. Jag klippte av toppen idag och kanske hjälper det. Jag är ingen blomexpert men just den här blomman vore kul om den överlevde. Den är så fin. 

Hoppas ni haft en fin star på veckan!
 


inredning, kontor, kontor inspo,

1 kommentarer

Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill)

04 Mar 2019 20:20

Vilket fint kontor, gillar panelen och väggfärgen! Förstår att det är mysigt i soffan framför brasan, också!

Svar: Ja, visst är det fint! ❤️ Det är iallafall en plats att förvara alla papper på, så någon funktion fyller det ju 😬
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej