Vi inledde såklart februari med lite sedvanlig sjukdom. Sent igår natt vaknade Noah med ett skrik och grät och klagade på att han hade ont i örat i flera timmar. Eftersom vi alla har varit förkylda i en vecka så tänkte vi såklart; öroninflammation och byggde upp ett berg med kuddar för att få honom i halvsittande läge. Noah har en rätt hög smärttröskel så det kändes i hjärtat när han skrek att han "ville ha tillbaka sitt gamla öra" och hade så ont utan att kunna göra något åt det.
(null)
Imorse vaknade han och var i stort sätt lika pigg som vanligt, däremot smög sig min feber på och kl 10 när jag tog tempen låg den på 39 grader. Att vara sådär sjuk så att man bara vill gå och lägga sig och sova samtidigt som man ska ta hand om två barn, det är verkligen ett av mina värsta. Etersom barnens pappa hade en av årets viktigaste dagar på jobbet var det bara att "knapra alvedon" och gilla läget.
(null)
 
Efter intag av värktabletter mådde jag så pass bra att jag kunde slänga ihop ett gäng pannkakor till barnen. En överambitiös dukning för två små barn vid 39 graders feber? Såklart! Men vad gör man inte för att bjuda på lite fina bilder, haha..(null) Aptiten var det inget fel på iallafall och både Noah och Ellie åt så det stod pannkakor ur öronen på dem!
Ellie äter helst 4 pannkakor åt gången med mycket florsocker på!
(null)
(null)
Jag är förresten väldigt nöjd med vår nya lampa från Globen lightning  som nu fått ta plats ovanför vårt köksbord. Den känns riktigt genuin och med fina genomtänkta detaljer. 
(null)
Mmm, mer florsocker!
(null)
 
Så fort Ola kom hem bäddade jag ner mig i sängen och här ligger jag nu och huttrar.
 
Imorgon får Ola ta barnen, och jag vila och bli frisk. 
 
Hur klarar ni er i februari?
 
 

2 kommentarer

Emma Thun

05 Feb 2019 21:10

Älskar den där lampan, sparat bilder gång på gång på gång.... Snart dags för investering tror jag nog.

Krya på er! Och så kan jag ju passa på att tacka för favorit-podd!

Svar: Åh - ja visst är den underbar! Passar ju typ överallt!! Och TACK! Vad glad jag blir att du gillar podden ❤️
Emelie Sundberg

Anonym

05 Feb 2019 22:06

KRYA PÅ DIG SNABBT!
Och bjud mig på plättar snart...

Svar: TACK! ❤️
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej