<> EMELIE SUNDBERG - Poddinspelning, golunch och massa kaffe
(null)
Det här med planer alltså. Idag fick jag och Emily äntligen till vår poddinspelning. Jag tror att det är.. kanske sjätte försöket! Sjuka barn, sjuka barnvakter, sjuka vuxna, ja jag vet inte allt som stått i vägen. Det var nästan så att vi började bli skrockfulla över det hela men så plötsligt stod stjärnorna rätt, och vi fick ihop det! Och tur var väl det, för det här avsnittet vill ni inte missa! (null) 
Emily fixade världens godaste lunch med nudlar, sashimilax, cashewnötter, tomater och massor med koriander. Kan vara en av mina absoluta favoriträtter och jag hann äta upp alltihop innan jag ens hade en tanke på att fota den!
 
Det här köksbordet som Emily har är jag så avundsjuk på! Har faktiskt span på ett exakt likadant! Det skulle passa så fint med ett runt bord hos oss! Perfekt att lägga i en eller två iläggsskivor när man är många! 
 
Och hur magiskt var ljuset idag! Allra helst här i Emilys kök där ljuset riktigt flödar in genom det stora fönsterpartierna.
(null)
 
Det här avsnittet får ni vänta en vecka på, för imorgon släpps avsnittet med Frida Fahrman. Ska bli spännande att höra vad ni tycker!
 
Förresten, gå gäääärna in på ITunes och betygsätt podden och lämna en liten kommentar där. Det skulle göra mig SÅ RACKARNS glad! 
 
Ni är så många som skriver DM till mig om hur mycket ni uppskattar podden! Skriv gärna det på ITunes också - då är det lättare för andra att hitta den!
 
Det gör ni här eller direkt i podcaster.
 
Har ni önskemål om gäster så skriv till mig på DM på Instagram eller maila mig på emeliesundberg@outlook.com.
 
Kram på er! 
 
 
 

2 kommentarer

Emma Thun

20 Feb 2019 21:53

Självklart! Lämnat nu :)

Svar: Tack bästa du ❤️❤️❤️
Emelie Sundberg

Angelica Wåhlin

21 Feb 2019 11:41

Nää, så fint hon har det! Och så härligt att ni fick ihop ett avsnitt nu :)

Svar: Ja eller hur!? <3 Kommer ut nästa torsdag!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej