(null)
Och så var det fredag igen och SOM vi har längtat! Eller iallafall jag. Tröttheten de senaste veckorna har varit total och det är som att någon lagt en blöt filt över mig. Jag är dock ganska säker på att det stavas stress för jag har så otroligt mycket jobb att göra samtidigt som jag är föräldraledig på heltid hela januari.
(null)
När vi planerade föräldraledigheten trodde vi att inskolningen för Ellie skulle bli i början av januari men istället blev det den 30 januari vilket ställde till det lite för mig. Men samtidigt inte.. En del av mig vill ju vara hemma med den här fröken för evigt. Mitt älskade lyckopiller!
(null)
Idag har vi mest skrotat runt här hemma.. Jag har försökt förbereda ett jobb medan Ellie brottats med Charlie i sängen.. Hon älskar verkligen den där hunden och han är såå trött på henne... 
 
Jag fyndade ju en till saxlampa på myrorna häromdagen och ni kan kanske gissa Olas förtjusning när han såg att det låg en TILL fjällstugelampa här hemma!! Oh my... Jag hängde bara upp den här ovanför Ellies säng lite provisoriskt då det satt en spik just där. Jag har ännu inte hittat något bra ställe för den. Kanske får den flytta in i Noahs rum!
 Och så kom solen och hälsade på lagom till eftermiddagskaffet och Ellies sovstund! Så fint!
 
Ha en härlig helg nu, det tänker jag ha!

Kommentera

Publiceras ej