<> EMELIE SUNDBERG - Fredag och ett nästan färdigt vardagsrum
Så bestämde vi oss äntligen för att köpa en ny soffa, som ni vet. Vår gamla soffa var perfekt för vår lägenhet men har aldrig känts rätt här i huset. Men samtidigt, vi har två små barn - hur smart är det att köpa en ny soffa då? Såklart superkorkat! Men tycker man att inredning är så pass kul och viktigt som jag gör så gör man dumma saker. Så är det bara. 
 
(null)
 
Hörnsoffan vi hade förut gav många sittplatser vilket är något vi prioriterar högt. Vi har ofta mycket folk här och vill att alla ska få plats, så vi letade efter en lösning som skulle rymma lika många platser som hörnsoffan.
(null)
Valet föll till slut på 3-sits soffan le grand air från det svenska märket Decotique och kompletterades med en Love seat i samma modell. Det är en härlig soffa klädd i linne och just det här tyget heter natural blonde.
(null)
Vi var osäkra på om vi verkligen skulle kunna ställa fåtöljen såhär "mitt i rummet" eller om det skulle skärma av rummet för mycket men det blev istället bättre än väntat! Det känns mer både klätt, ombonat och luftigt, fast det står en klumpig fåtöljt i mitten av rummet. Nu får vi också plats med en fåtölj till så nu har vi minst lika många sittplatser som med förra soffan.
 Rottingstolen är från åhlens. Kudden från Hm home.
(null)
Charlie <3
Det där med soffbord då.. Vi vill ha ett större soffbord som matchar våra behov som rent krasst är att vi typ lever i vår soffa. Vi äter ofta frukost här på helgerna och vill få plats med allt på bordet. Jag spanade på Johanna Bradfords igår och kanske skulle något liknande passa här? 
(null)
 
Ikvälll ska jag in till stan och träffa några kompisar och imorgon väntar ett ensamt dygn och en staycation i stan med min man. Så otroligt välbehövligt med lite egentid <3
 
Jag lyssnade precis på veckans podd som släpps på söndag som min producent skickade och jag ser fram emot att höra vad ni tycker! Så grymt intressant!
 
Ok, ha en fin helg nu!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej