Äntligen är Inredningspodden tillbaka efter två veckors uppehåll och jag hoppas att ni är lika taggade som mig inför en ny säsong!

Erik Josefsson bor och kobbar som inredningsstylist i Göteborg och har blivit populär för sina stilrena, kreativa stylingar med detaljer som väcker nyfikenhet. Hur tänker han kring trender och stilar och skiljer sig hans personliga inredningsstil från hur han stylar i jobbet?
 
Har du inte lyssnat på avsnittet ännu hittar du det här.
 
Erik bor i en hyresrätt tillsammans med sin sambo mitt inne i centrala Göteborg. När man kommer hem till Erik välkomnas man av en rosa hall. 
En av väggarna i hallen är fyllda med coffetable-böcker, och de är dem Erik säger att han skäms lite över. Eller, skäms och skäms.. Erik älskar fina böcker men säger att han bryr sig mest om utsidan och öppnar nästan aldrig böckerna för att läsa vad det står i dem, och det är väl snarare det han skäms över.
Från hallen når man Eriks sovrum som är målat i en mörk mörk blå färg. Den ser nästan svart ut. Erik berättar att det är väldigt behagligt att ha en sådan mörk färg i det rum man sover i. 
Tavelvägg i sovrummet sett från vardagsrummet.
Från sovrummet ser man in i vardagsrummet som också fungerar som matsal. Lägenheten ligger på bottenplan med fönster ut mot gården vilket gör lägenheten mörk och ombonad. "På vintern gör sig den här lägenheten allra bäst", förklarar Erik. "På somrarna kan den kännas lite mörk och då vill man helst bara vara ute".
På bordet ligger den sak som Erik beskriver som typiskt honom - ett ansikte gjort av lera. Erik berättar att han och hans kollegor kallar denna typ av inredningspyl för "konstig deco".  
På väggen bakom soffan satt det en björktapet när Erik och hans sambo flyttade in som snabbt revs ner. Paret hade tänkt måla väggen vit men gillade känslan som blev efter den nedrivna tapeten. Tavelväggen på bild är i ständig förändring och man märker att Erik gillar att gå hemma och pyssla.
 
Lyssna på avsnittet här
 
Följ Erik på Instagram här
 
Tack Erik för besöket!
 
Tryck gärna på <3 om du gillar inlägget.
 
 
 


Kommentera

Publiceras ej