<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos "Trendstefan"
Ett nytt avsnitt av Inredningspodden finns nu ute!
 
Den här veckan är temat trender som ju är ett ständigt återkommande tema när vi pratar om inredning. Alla påverkas vi av dem men ingen säger väl med stolthet att man är en slav under trender? Det är ett ämne som är spännande, intressant och väcker nyfikenhet samtidigt som det är lite negativt laddat..
 
Jag åker hem till Stefan Nilsson som jobbar just med att trendspana. Jag frågar om vart trender kommer ifrån och vem som startar dem egentligen? Varför är vi så lättpåverkade och i ett sådant behov av att passa in? Hur kommer det sig  att inredning är så viktigt för oss i Sverige och hur påverkas trenderna 2019 av den aktuella miljödebatten?
 
Har du inte lyssnat på avsnittet hittar du det här.
 
(null)
Stefan bor i en lägenhet på två rum och kök i Vastastan i Stockholm. Högst upp i huset, byggt på 80-talet, med utsikt över Vasastans hustak och fasader och med stora fönster som gör att ljuset flödar in.
"Jag har inte renoverat min lägenhet på tolv år vilket jag har haft lite ångest över tidigare men just nu gör det mig mer trendig än någonsin, säger Stefan och skrattar.

Stefan kör på sin egna stil och hans hem är fyllt av saker som han tycker om och mår bra av. "Visst slåss jag med min brokighet ibland, tro mig. Jag tänker med jämna mellanrum att nu ska jag bli minimalistisk och bara ha vita möbler, vit soffa och vita gardiner.. men det är inte jag. Jag gillar uttryck!"
 
Här kommer en bildbonanza från Stefans lägenhet.(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Tack Stefan för ett superintressant avsnitt!
 
Du hittar Stefans Instagagramkonto här och hans blogg här.
 
/Emelie


Kommentera

Publiceras ej