<> EMELIE SUNDBERG - Lunch och smida planer
Idag knackade Emma (Whatdecoratesmyday) på dörren. Jag träffade Emma första gången för ett drygt år sedan när jag bjöd in ett gäng härliga mammor på brunch. Sedan dess har vi setts några gånger med våra jämngamla kiddos och så har hon ju varit med i ett avsnitt av Inredningspodden.
(null)
Jag roddade ihop en lunch som jag inte gjort på länge men som jag tycker är så himla god! En ljummen sötpotatissallad med fetaost och kamutvete. Du hittar receptet här.
(null)
Jag längtar verkligen efter frisk och fräsch mat nu efter en lång julledighet och då är ljumna, lite matigare sallader ett bra alternativ!
(null)
Det är kanske dags att ta ner den här ljuskronan och alla julsaker nu? Men det är ju så myysigt med allt ljus! Men nu är det väl dags att gå vidare.. Jag får ta ner dem i veckan!
(null)
Emma är en så vacker, härlig och driven tjej. Vi bollade lite tankar, drömmar och ideer och spånade på saker att göra ihop i vår. Ensam är aldrig stark och det är bra att teama ihop sig när man frilansar och så är det ju så mycket roligare att hitta på saker med andra likasinnade!
 
 När Emma åkte hem promenerade jag och Ellie till förskolan för att hämta Noah.
(null)
 Det var en utslagen och trött pojke som vi kom hem med.. Det tar på krafterna att vara på förskolan när man varit hemma och slappat i 2.5 veckor..
(null)
 
Ha en fin kväll <3

1 kommentarer

Emma Thun

08 Jan 2019 22:02

"Tjugondag knut dansar julen ut" så ingen brådska ;)
Ljusstakar har fått stanna kvar här för ljusets skull men allt annat pynt har fått flytta tillbaka till lådorna.

Fin kväll till dig med & tack förr en bra podd!

Svar: Exakt! 😍 Så jag har väl till på söndag på mig 🤩
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej