(null)
Jag och Ellie startade veckan på bästa sätt med besök av Emily och hennes lilla Vinnie. Jag har haft ögonen på Emily ett bra tag och hennes blogg är en av de få bloggar jag brukar försöka hinna med att läsa. Vi har stött på varandra i olika sammanhang tidigare men nu tyckte vi att det var på tiden att ses på riktigt.
(null)
Charlie som alltid ska vara EXAKT där vi är stortrivdes av all uppmärksamhet.
(null)
Favoritmaten just nu: Ljummen sallad med matvete eller quinoa, spenat, rotfrukter, paprika och rödlök. Salladen toppas med fetaost, chèvre eller halloumi. Mums!
(null)
Det blev sådär som det blir allra mest när man ses med sina vilda små knoddar samtidigt som man har såå mycket man vill prata om. Ni vet, avbrutna samtalsämnen, halvfärdiga meningar och tre diskussioner igång paralellt. Helt plötsligt insåg vi att klockan var supermycket och att det var dags att sticka iväg för att hämta storebrorsorna från förskolan.  
(null)
Emily är klok som en bok, vacker som en dag och väldigt härlig att hänga med. Så glad att vi äntligen fick till en dejt.
(null)
Jag har sedan länge planerat att spela in ett avsnitt av Inredningspodden med Emily. Det får bli till våren när gulliga Vinne börjat på förskolan!
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
//E 
 

1 kommentarer

Anonym

22 Jan 2019 20:42

Hej!
Jag menar INGET illa, undrar bara varför du väljer att skriva om Emily att hon är "vacker som en dag". Är det viktigt för dig för att någon ska vara "härlig att hänga med"? Om någon är "ful" enligt våra normer, hade du då tagit upp den personens utseende som något värt att kommentera?/Lisa

Svar: Hej Lisa! Skönhet ligger väl i betraktarens öga? Jag tycker egentligen inte heller att man ska prata om utseende, särskilt när det gäller kvinnor! Men jag tycker ALLTID att en härlig insida strålar ut och gör människor vackra! Och tvärtom. Tack för din kommentar <3
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej