<> EMELIE SUNDBERG - Nytt år, ny soffa!
(null)
Idag vaknade vi tidigt. Vi försöker vända lite på semesterdygnsrytmen och få barnen i säng i vettig tid vilket innebär lite tidigare mornar igen. När Noah kom ner i vardagsrummet och såg den nya soffan blev han överlycklig. Ni som följer mig kanske kommer ihåg att han var väldigt skeptisk och minst sagt upprörd när jag tog upp ämnet om att byta ut vår gamla soffa men efter att ha provlegat denna en stund gav han två tummar upp!
(null)
Och skön, det är den verkligen! Sittkuddar fulla med dun och massa gosiga kuddar i ryggen! 
(null)
Vill nog aldrig byta ut den här stjärnan i taket förresten, tycker den är så fin. Men grannarna lär väl börja tro att vi är tokiga om vi inte tar ner den snart.
(null)
Idag rök iallafall granen, det var bara att inse att den var totalt död. Stjärnorna får hänga uppe, åtminstone någon vecka till. Utam dem blir de så mörkt nu när man vant sig vid det härliga ljuset! Och jag har ju faktiskt lagt ned både tid och möda på att vika två av dem!
(null)
På måndag kommer den tillhörande fåtöljen, eller loveseat'en till soffan. Då får vi möblera om lite och se vart den bäst får plats.
(null)
Eldat har vi gjort som vanligt. Det gör vi mest hela tiden. Tagit en promenad med hunden och varit en sväng på Hornbach och skrikit på olydiga ongar (våra egna alltså) som ville riva stället.
(null)
Men nu landar jag här igen.. För nu sover Ellie och snart Noah hör jag.. Och då väntar en serie och ett glas vin i soffan vilket är en typisk lördagkväll här hos oss.
 
Imorgon kommer äntligen ett nytt avsnitt ut av Inredningspodden och sedan väntar en fullspäckad podd-vår!
 
Så kul <3
Inredningspodden, soffa,

Kommentera

Publiceras ej