Måndag och förskolan har planeringsdag. Ellie är förkyld men vi trotsade den snoriga näsan och begav oss ut i pulkabacken ändå. Nu vi skrotar runt hemma, dricker varm choklad och eldar för fullt. Brr vad kallt det är i vårt gamla hus! Vi eldar mest hela tiden!
(null)
Jag publicerade ett samarbete med Jotex på min Instagram idag. Jotex har en kampanj just nu och i samarbetet fick jag klicka hem några saker från deras nyheter som kompletterar min inredningsstil. Och är det något jag älskar så är det verkligen linne. Jag tröttnar aldrig på det. Och linnelakan? Är det en vattendelare? Antingen älskar man att sova i det eller så hatar man det? Jag älskar det. Och färgen på de här sängkläderna? Jag har tydligen en fäbless för rosa för just nu är det mycket rosa i vårt sovrum..
(null)
Två överlevare från den annars vissna tulpanbuketten gör mig sällskap på nattduksbordet.
(null)
Speglar?! Jag har.. 3 st sådana här speglar från Housedoctor här hemma just nu.. En i hallen, en i köket och så den här i sovrummet! Kanske lite överdrivet? Ja, men jag älskar dem! :)
(null)
Llilla busungen på puffen från Åhlens som flyttas runt här hemma. Men ja, ni ser - rosa! Hoppas fröken på bild blir helt frisk till på onsdag när inskolningen börjar. 
(null)
 
Ha en fin dag!
sovrum, sovrumsinspiration,

Kommentera

Publiceras ej