(null)
 
(null)
 
(null)
Mina dagar just nu präglas av ett virrvarr av saker. Igår var jag hemma hos de här två godingarna och spelade in podd.  Sofia och Selma. Vi hade så trevligt och så mycket att prata om att jag helst hade stannat hela dagen, men livet kallade och jag var tvungen att åka hem till barnen. Mer om Sofia i ett poddavsnitt längre fram.
(null)
(null)
På kvällen åkte jag in till stan för att gå på Stora trenddagen som Stefan Nilsson anordnar varje år. Ovan poserar jag obekvämt med vackra Emma  . 2019 kommer att vara ett spännande år, helt klart. Du kan lyssna på avsnittet där Stefan är med och pratar om årets trender här  
(null)
Idag bestämde jag mig för att ha båda barnen hemma. Vi tog en iskall promenad med hunden, köpte med oss en semla från bageriet och delade på den medan Ellie sov. 
(null)
Semlor äts på mormors gamla porslin, det är sedan gammalt. Jag längtar tills jag hittar det där perfekta vintageskåpet så att jag kan ställa in det här porslinet där och se det varje dag. Mormor finns inte med oss längre och jag gillar att tänka på henne när jag använder porslinet.
(null)
Så mysigt att ha en stund med bara honom medan Ellie sover.
(null)
Den här mandelmassan var sådär knaprig med lite större mandelbitar i. Just precis som jag gillar det! 
(null)
Nu ska vi väcka Ellie och ta en promenad med den där fyrbenta i soffan där!
(null)
Så härligt att solen skiner idag!
 
 
 
 

familj, inredning, sofia wood, årets första semla,

1 kommentarer

Sara

15 Jan 2019 20:49

Åh vill bara säga att jag älskar din blogg och din podd! Min tillvara förgylls verkligen varje gång någon av dem uppdateras!

Svar: Men så glad jag blir!! TACK - och vad kul!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej