Och så kom dagen med stort D. Dagen då Ellie skulle börja förskolan. 
(null)
 Ja, börja och börja.. Hon var bara där en timme idag.. Men ni förstår poängen, alledes snart är hon en fullfjädrad förisunge!
Det är något visst med såna här milstolpar. Sista dagen på föräldraledigheten. Kommer jag någonsin vara föräldraledig igen? Jag tror inte det.. 
Min stora, glada, härliga tjej. Det har varit underbart att få vara hemma så här länge med dig.
Jag har ju lyckan att få fortsätta vara hemma med barnen en dag i veckan under några månader. Då ska jag ge mig tusan på att släppa allt vad jobb heter och vara 100% mamma. Det är det som har varit det svåraste och mest ångestfyllda med den här föräldraledigheten. Att hitta balansen mellan jobb och mammaroll. Jag hoppas att det ska bli lättare nu när Ellie går på förskolan några timmar om dagen. Att vara helhjärtat här och nu både när det kommer till jobb och att vara mamma.
Du är så redo för det här, Ellie. Och det är faktiskt jag också. Mer redo än jag trodde.
 
Personalen på förskolan var så otroligt bra, mjuka och välkomnande och jag har en så himla bra magkänsla över det här. Jag är faktiskt helt säker på att det här kommer bli toppen!
 
Hur har det gått för er att skola in era barn?
 
 

1 kommentarer

Emma Thun

30 Jan 2019 21:07

Visst är det en speciell dag <3
Båda mina barn har sett fram emot att få börja förskolan, men de hann bli 3 år före de började, så längtan hade hunnit byggas upp ordentligt :) Känns som att de flesta pedagoger är så duktiga så det nästan alltid blir bra.

Svar: Åh! Vilken otrolig LYX att ha ungarna hemma så länge! Förstår att de hann längta! Jag var inte helt säker på pedagogerna men efter idag känner jag mig trygg. Och Ellie är så otroligt lätt och social. Så jag tror att det hör kommer gå galant. <3 Vi (jag) är nog redo nu!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej