<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Lovisa Häger
Då var det torsdag och dags för ett nytt avsnitt av Inredningspodden.
Den här veckan åker vi hem till inredningsstylisten Lovisa Häger som bloggar under namnet "Aninterioraffair".
 
Bor: I en tvåa i Vasastan i Stockholm
Familj: sambo
Jobbar som: Inredningsstylist
 
Har du inte lyssnat på avsnittet ännu hittar du det här.(null)
Lovisa jobbar som inredare och inredningsstylist och designar möbler och målar tavlor på fritiden. Hon berättar att hon alltid har älskat att vara kreativ och att skapa med händerna men efter gymnasiet såg hon inte hur hon skulle kunna jobba med det utan började studerade ekonomi på universitetet istället. 
(null)
Lovisa berättar att det var hennes instagramkonto som blev språngbrädan till jobbet som inredare. Där började hon få förfrågningar från företag som ville jobba med henne och på den vägen är det. Idag jobbar hon heltid med inredning som inredninsttylist.
(null)
Lovisa beskriver sin inredningsstil som lugn och harmonisk och att den består av en mix av olika typer av stilar. Hon gillar att blanda saker hon skapat själv med gamla auktionsfynd och designprylar. Hon beskriver att hon är väldigt specifik i vad hon tycker om och att hon hellre väntar ett tag tills hon hittar just precis det som passar in hemma hos henne än köper något som bara känns nästan rätt.
(null)
Just nu går Lovisa i färgtankar då vardagsrummet skall målas om. På väggarna är stora blaffor med färgprover och tanken är att väggarna i sovrummet skall få en varmare ton.
(null)
Tavlan i bild har Lovisa målat själv, och pedestalerna har hon designat. Lovisa provar alltid sina verk hemma först och känner in hur de känns i en miljö man vistas i dagligen.
(null)
Lovisa bloggar ofta om olika DIY´s hon skapar. Hon berättar att det är kärleken och dragningskraften till stilren och genomtänkt design som är största inspirationskällan när hon skapar egna möbler och detaljer
(null)
Lovisa berättar att hon har målat så länge hon kan minnas och i början skapade hon mest till sig själv och sina egna väggar men numer säljer hon faktiskt en del av sina verk på Wallofart.
(null)
I sovrummet har Lovisa en mörkare grå färg som är sådär perfekt att sova i.
(null)
 
(null)
Gamla möbler tillsammans med modern design. Härlig kombo tycker jag.
(null)
Egendesignat sängbord såklart!
(null)
Tack snälla Lovisa för att vi fick kika in hos dig!
(null)
 
Tryck på det lilla hjärtat om du gillar inlägget <3
Inredningspodd, Inredningspodden, Inredningspodden Lovisa Häger, Lovisa Häger, podcast om inredning, podd om inredning,

1 kommentarer

Angelica Wåhlin

11 Jul 2019 11:38

Wow, vilken fantastiskt fint inredd lägenhet!

Kommentera

Publiceras ej