<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Maria Celin
Torsdag igen och ännu ett avsnitt av Inredningspodden finns ute!
 
Nämligen avsnitt 48! Wow - Tänk att vi snart hållt på i 1 år! Hur firar vi det?
Den här veckan åker vi hem till Maria Celin!
 
Namn: Maria Celin
Instagram: @mmcelin
Hemsida: www.mariacelin.se
Bor:  I ett radhus byggt på 50-talet i Älvsjö söder om Stockholm
Familj: 2 barn
Jobbar som: programledare, stylist, scenograf, talare/inspiratör och sakletare.
(null)
Har du inte lyssnat ännu hittar du avsnittet här.
(null)
Vi riggar studion i i Marias tv-rum som ligger i anslutning till hallen. Maria hade bakat jordens härligaste kaka dagen till ära, något man inte säger nej till!
(null)
När man kommer in i Marias radhus möts man av en ganska liten hall och en halv trappa som leder upp till en ytterliggare liten hall. Går man till höger kommer man ut hit, till matsalen. Maria berättar att matsalen tidigare var ett vardagsrum men när de flyttade in rev de väggen mellan kök och vardagsrum och gjorde vardagsrummet till ett stort härligt matrum istället. Maria älskar att ha fest och kring det här matsalsbordet ryms många!
(null)
 
(null)
I matsalen står de här härliga fåtöljerna. Maria berättar att hon har en förkärlek till 50-talet och att det var därför hon drogs till ett 50-talshus.
(null)
Maria är inte rädd för att mixa mönster, något som är återkommande i huset. "Barnen tycker inte att gardinerna, mattan och lampan passar ihop, men jag tycker det är härligt med alla mönster" säger Maria och skrattar.
(null)
Vyn in i köket med matsalen i ryggen.
(null)
Maria benämner sig själv som en sakletare och är ständigt på jakt efter nya prylar. "Min exman kallar det för "junk" säger Maria och skrattar, "men jag älskar att hitta nygamla prylar med nya användningsområden".
 
Tack Maria för att vi fick komma hem till dig!
 
 
 
 
Inredningspodden, Inredningspodden Maria Celin, Inredningspodden med Emelie Sundberg, hemma hos Maria Celin, inredningspodd, inredningsreportage,

Kommentera

Publiceras ej