<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Monica Karlstein
Då var det torsdag och dags för ett nytt avsnitt av Inredningspodden.
Den här veckan åker vi hem till Monica Karlstein.
 
Namn: Monica Karlstein
Instagram: @monicakarlstein
Hemsida: https//hemmafixbloggen.se
Bor: I en villa med utsikt över Drevviken, söder om Stockholm
Familj: Sambo och son.
Jobbar som: Journalist, skribent, inredare och pysselexpert.
Monica bor i en villa strax söder om Stockholm med en alldeles magisk utsikt över Drevviken och det var just den, utsikten alltså, som hon fastnade för när hon och sambon köpte huset. 
 
Vi skulle inte alls bo i hus utan trivdes alldeles utmärkt i stan. Men så kom vi hit och möttes av den här trädgården och utsikten. Och då var vi helt sålda. 
I vardagsrummet möts man av flera av Monicas hacks, för just "hacks" är hon expert på. Hon har länge pysslat, återbrukat, DIY:at och gjort om möbler och nu har hon även släppt sin första alldeles egna DIY-bok, 99 hacks, som innehåller just det, 99 hacks gjorta på IKEA-möbler.
Monicas hem är fyllt av egendesignade hacks, arvegods och loppisfynd och hon älskar hur gamla saker skapar det där personliga hemmet som ingen annan har.
Dagen till ära hade Monica bakat den godaste av kakor, en citronkaka med vallmofrön och citronglasyr. Matbordet är ett hack som finns med i Monicas bok.
Vintagefyndad förvaring och gamla boxningshandskar.
Den häftiga lampan är såklart ett hack. 
Sängengaveln i Monicas sovrum är också ett IKEA-hack. Den har hon gjort av IKEAs sängstomme GJÖRA som hon flätat läderband på.
Den härliga tapeten i sovrummet heter Filippa 33010 och är från Midbec.
(null)
 
 Tack snälla Monica för besöket!
 
Tryck på det lilla hjärtat om du gillade avsnittet!
99 hacks inredningspodden, diy inredningspodden, inredning monica karlstein, inredningspodden, inredningspodden hemma hos monica karlstein, inredningspodden möter Monica Karlstein,

Kommentera

Publiceras ej