<> EMELIE SUNDBERG - Min morgon
Inlägget publiceras i samarbete med Freska
(null)
Jag vet inte ur era morgnar ser ut men jag är en ganska morgontrött person. Innan barn kunde man ju vara morgontrött fullt ut, sitta och stirra in i en vägg en stund och kanske inte öppna munnen förrän man fått sitta ner, äta sin frukost i lugn och ro och fått i sig en kopp kaffe. Efter barn?. Not so much'o of that'o.
(null)
Imorse pallade jag inte att få i mig själv frukost så jag gjorde frukost till barnen (som mest vill ha välling och ibland en macka i soffan framför morgontv) och så utfodrade jag mig själv när jag lämnat barnen och kommit hem igen.
(null)
Just nu är favoritfrukosten gröt. Denna morgon med havregryn (dööh) delade katrinplommon, kanel och ett ägg i. Med mjölk, valnötter och äppelmos till. 
 
Lite lugnare att sitta och äta själv, med datorn bredvid, utan älskade ungar (läs Ellie) som ska nalla på äppelmosen.
(null)
Denna pionbukett!!! Den går inte av för hackor! Har glömt vad sorten heter, någon som vet?
 
Igår var jag på resande fot hela dagen och kom hem till ett nystädat, glänsande hem. Alltså, det finns inget bättre! Vi får verkligen inte till tiden att städa sådär ordentligt själva. När jag blev egen slutade vi ha städhjälp ett tag för att vi kände att vi inte kunde prioritera det då med lite mindre pengar in på kontot. Men nu har vi alltså börjat igen och ingen är gladare än jag som också jobbar hemifrån. Det är bra för mitt psyke, vår relation och det känns som en investering i vårt hem, att ta hand om det ordentligt när vi själva inte orkar eller har tid.
(null)
Med koden EmelieS får du 30% rabatt hos Freska om du vill testa städning en gång. Man behöver ju faktiskt inte städa varje eller varannan vecka. Man kan ju köra en gång i månaden eller en gång per termin om man vill.
 
Ha en fin dag fina, bästa ni, och tack för att ni hänger här hos mig!

Kommentera

Publiceras ej