<> EMELIE SUNDBERG - Skansen, sommarnjut och 99 hacks!
Idag var förskolan stängd för planeringsdag och då passade jag på att ha ungarna hemma. Det blir en kort arbetsvecka den här veckan med midsommar på fredag. Men det är lyxen med att vara egen. Jag får stressa på resterande dagar istället. Klockan 10 kom barnens farmor hit och tillsammans med en av storkusinerna åkte vi in till stan och gick på Skansen. En mysig dag avslutades med middag i trädgården. 
(null)
Jag fullkomligt älskar tiden nu. Njuter av varje stund och tänker suga ut allt jag bara kan av den här sommaren. Hänga så mycket som möjligt på landet, äta gott och vara med barnen.
Igår fick jag med mig både gurkplantor och grönkålsplantor av svärmor som förgrott dem i växthuset på landet. Vi får se om de överlever mitt grönsaksland som mest består av ogräs och rabarber. Jag har ju valt att vara sparsmakad med odlingen eftersom vi är på landet och på gotland större delen av sommaren, men det blir kul att testa om dessa överlever!
(null)
Lagom tills vi kom hem igen idag kom det här budet och knackade på dörren. Det är Monica Karlsteins bok 99 hacks som Anna Kubel fotat. SÅ fin! I lådan ligger material till minst 1 hack som jag måste testa att göra imorgon!
(null)
Monica är så duktig och på torsdag är hon gäst i Inredningspodden!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig all jord från kvällens trädgårdsfix!
 

Kommentera

Publiceras ej