<> EMELIE SUNDBERG - Att inreda för sig själv..
.. är något jag tänker mycket på nu för tiden..
 
 
Är det en trend kanske? Att vara unik, egen och att inte vara så trendig? En paralell sådan kanske.. För jag tänker mycket på det här.
 
Det är ju väldigt väldigt svårt att inte påverkas när man som jag lägger ut bilder från sitt hem hela tiden. För att ha något att visa måste man förändra och "styla", komma på en ny vinkel eller göra något nytt. Förändra något och visa något som inspirerar. Ja, det där som vi kallar "att skapa content".
 
Droppen som fick bägaren att rinna över var när någon var hemma hos mig för ett tag sedan och kommenterade en table-book (ni vet en sådan där bok man ska ha på bordet för att den ser snygg ut) och nämnde något om vad som stod i den och jag kom på mig själv med att - på riktigt nu - ALDRIG ens ha öppnat den. Den låg där som någon slags showpiece och såg bra ut på bordet (bilden). Där och då kände jag att det här får ALDRIG hända igen. 
 
Jag kan inte äga, och ännu värre ha en bok som ligger framme, som jag aldrig ens har öppnat.
 
Jag skäms. 
Min finaste inredningsdetalj är hon... och hennes bror såklart..

3 kommentarer

Anonym

10 Apr 2019 20:31

Väldigt klokt och sunt perspektiv!

Anonym

10 Apr 2019 20:31

Väldigt klokt och sunt perspektiv!

Sonja

11 Apr 2019 08:19

Äh, visst inspireras jag av Pinterest och inredningsblogg men jag inreder för mig själv förstas!! För vem annars skulle jag göra det?

Kommentera

Publiceras ej