<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Linnéa Ahlsten
Torsdag och dags för ett nytt avsnitt av Inredningspodden!
 
Den här veckan åker vi hem till Linnea Ahlsten som bor i Burgsvik på södra gotland i ett hus hon både ritat och byggt själv, ja med lite hjälp från maken också..
 
Linnea och hennes man byggde sitt hus för 10 år sedan, när de endast var 22 år gamla och Linnea beskriver hur de skapat sitt hem med minsta möjliga medel och att inte ha så mycket pengar snarare har blivit en sport eller en utmaning för Linnea. 

Har du inte lyssnat på avsnittet ännu hittar du det här.
 
Linnea driver inredningsbutiken "Ladan Hemse", är designer och en av grundarna till klädmärket Papijjon Sweden och driver instagramkontot Leitntoisinspiration där hon delar med sig av bilder från sitt hem och massa härliga DIYs och pyssel.
(null)
Linneas hus är otroligt luftigt och har högt i tak. Det är en öppen planlösning där vardagsrummet smälter ihop med vardagsrumsdelen som i sin tur är öppen till hallen.
(null)
 
(null)
 
(null)
 Matplatsen och bordet som Linnea berättar om i avsnittet. Bordet är ett svart IKEA-bord från början men underredet är målat vitt och bordsskivan är utbytt och gjord av mörkbetsade plankor.
(null)
 
(null)
 En titt in i sovrummet och en av Linneas alla DIY-lampor. Väggen bakom sängen skiljer rummet från en platsbyggd walk in closet. Den är öppen på båda sidor och ger både en känsla av sänggavel och en garderob! Så smart!
(null)
 Byrå i sovrummet från IKEA, med nya beslag förstås!
(null)
 Så mycket fina detaljer!
(null)
 Den här hörnan älskar jag. Den gamla symaskinen och grenen som fungerar som garderob!(null)
 Att hänga upp bröllopsklänningen på väggen är väl fantastiskt fint? Ett bra alternativ till att ha bröllopsfofot på väggen :)
(null)
Vardagsrummet. Linnéa hämtar gärna in blommor och pinnar från naturen och favoritfärgen är grönt, här i vardagsrummet har hon verkligen fått till "Linnea-känslan", både grönt och blommigt!(null)
 Vi avslutar med några bilder från barnens rum. 
(null)
 Baldakinen över dotterns säng, den gamla sängen till lillgrabben och spegeln ovanför bordet där? Så mycket fint i en bild!(null)
 Taklampan i barnens rum har Linnea såklart gjort själv.
(null)
 Ett mysigt hörn där barnen kan sitta och pyssla. Så mysigt!
 
Tack Linnea för att vi fick komma hem till dig!
 
Vill du följa Linnea så instagrammar hon här, och bloggar här.
 
Tryck gärna på hjärtat om du gillar avsnittet.
Ditte svanfeldt Inredningspodden, Leitntos, Leitntos inspiration, Linnea Ahlsten Inredningspodden, Linnea ahlsten,

Kommentera

Publiceras ej