<> EMELIE SUNDBERG - I mitt kök
Vilka reaktioner jag fick på mitt inlägg igår om snitt-ångesten. Det verkar vara fler än jag som tänkt och tänker på detta, och fler av er la till och belyste det faktum att de som jobbar på blomsterodlingar utomlands ofta har usla arbetsförhållanden där de utsätts för gifter och dåliga löner. Så tack - nu ska jag bli ännu bättre på att se varifrån snittblommorna jag köper kommer ifrån.
 
På detta vill jag verkligen poängtera att jag är långt ifrån perfekt på varken det här planet eller något annat plan och jag vill verkligen inte knäppa någon på näsan utan mest lyfta min klimatångest och hur den påverkar mig. Jag gör fel varje dag och kommer att fortsätta göra massa dålga saker, för att jag är människa. Vi gör alla så gott vi kan och vi lär oss hela tiden, håller ni inte med? 
(null)
Med det sagt tycker jag att vi fortsätter på temat "krukisar". Kommer ni ihåg den här växtgardinen? Jag planterade den i april förra året, alltså för snart ett år sedan. Då såg den ut såhär:
Och - i och för sig 11 månader senare.. är den såhär underbar! Den som väntar på något gott..
(null)
Växten jag har heter "vaxranka" och om du vill läsa hur jag gjorde för att få den att hänga över fönstret som min gör så finns beskrivningen här.
Jag tycker verkligen det gör något till rummet, att ha växter såhär. Det såg så naket ut innan denna kom upp.
(null)
Och just det - några av er kanske såg att jag fick ett paket från bästa Humdakin häromdagen. De skickade mig några nyheter, bland annat den här refillflaskan med rengöring. Jag har testat Humdakin förut och jag älskar att den är ekologisk och bara består av naturliga ingridienser, doftar ljuvligt och är snygg att titta på. Alla rätt alltså! Jag har varit så ledsen sedan vårt diskmedel från dem tog slut så döm om min lycka när det här paketet levererades!
 
 
Ha nu en fin start på veckan!
klimatångest, kök, kök köksrenovering köksinspiration köksinspo, vaxranka, växter inredning, växtgardin,

Kommentera

Publiceras ej