<> EMELIE SUNDBERG - Podd, Göteborg och Elin
Igår, tidigt tidigt satte jag mig på tåget till Göteborg. Jag har haft två poddinspelningar på agendan och passade på att göra lite andra jobbgrejer när jag ändå var här.
 
Idag var jag hemma hos Elin Lannsjo, ni vet hon med den fantastiska tegelväggen och den om möjligt ännu mer inspirerande kolonistugan?
(null)
 Jag hittade Elins instagramkonto för två år sedan ganska exakt. Vi hade precis flyttat till vårt hus vars trädgård var helt eftersatt och jag sökte igenom internet efter trädgårdsinspiration. När jag hittade Elins konto föll jag pladask. Det här var ju målbilden deluxe för en trädgård. Nu kommer vår trädgård aldrig vara i närheten av Elins kolonilott, dels för att vi aldrig är hemma på somrarna för att ta hand om en såhär ljuvlig trädgård och dels för att vår trädgård har helt andra förutsättningar men Elins kolonilott är ändå en stor inspiration och det var så härligt att höra Elin berätta om hur hon lärt sig plantera genom mängder av misslyckanden. Det ger mig hopp om att klara av min egen trädgård!
Image result for elin lannsjö trädgård
Bild tagen av Elin på hennes underbara lilla stuga.(null)
Elin, Elin, Elin.. Vissa människor gillar man bara på stört! Och kolla in hennes två fantastiska monsteror? Underbara! I bild ser man också den där berömda tegelväggen..
(null)
 Mer bilder från Elins hem kommer senare, för jag passade såklart på att spela in ett poddavsnitt med denna kvinna!
Ser så mkt fram emot att lyssna på det igen, och jag hoppas att ni kommer att gilla det och bli lika inspirerade av Elin som jag blev!
Det blev såklart en hel del trädgårdssnack, men Elin berättar också om renoveringen de gjort. Både av lägenheten och kolonistugan som de bokstavligen har fått gräva upp ur leran den genom åren hade sjunkit ner i. 
 Men mer om det i en podd nära dig :)
 
Nu sitter jag på tåget hem till de mina igen, som jag saknar mina ungar!
 
Ha nu en fin fredagkväll! >3

Kommentera

Publiceras ej