<> EMELIE SUNDBERG - Snitt-ångest
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Rubriken kan vilseleda inser jag.. Det handlar ju inte om något kejsarsnitt även om det också ger mig viss ångest om jag ska vara ärlig.. Men det kan vi ta en annan gång :)
 
Just nu handlar det om de där snittisarna man sätter i vas. Blommor alltså. Hela mitt instagramflöde har fyllts med de mest underbara buketter på sistone och jag blir så otroligt sugen på att köpa hem precis lika underbara buketter! Men så knackar den där lilla klimatångestdemonen på axeln och frågar mig vart de där underbara blommorna odlas egentligen? Och det är klart att det finns blommor som är odlade i växthus i Sverige nu under vintern, men jag vet inte om jag har lust att punga ut en femhunka för en bukett som står sig ett par dagar?
 
Och genast känns det inte lika kul att fota här hemma.. Det känns liksom inte så "piffat" utan den där blombuketten på kösbordet, vardagsrumsbordet eller ens sängbordet!?
 
Så idag ställde jag den här underbara vildvuxna palettkrukan på sängbordet när solen sken in sådär underbart!
 
Man tager vad man haver, och snart kan jag plocka in blommor från trädgården. Både närodlat och gratis. Åh - vad jag längtar!
 
Och mitt i sommarlängtet passade Ellie på att prova sin nya sommarklänning från Bobo Choses. Tänk att vi snart springer runt i tunna klänningar!

1 kommentarer

Angelica Wåhlin

24 Mar 2019 20:21

Jag må säga att jag tycker den där palettkrukan gav minst lika mycket stämning och vårkänsla som en snittbukett! :)

Svar: Eller hur!? Och med solen som strålar in får man verkligen vårkänslor!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej