<> EMELIE SUNDBERG - Söndag, sol och mer feber
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Efter en helg på landet kom vi hem till ett vardagsrum som fullkomligt badade i sol. Är det något jag älskar så är det just det. Det ger en så välkomnande och varm känsla. Jag fick sån feeling att jag tog ner sputnik-stjärnan i taket och ingen är väl gladare än våra grannar :) Upp kom denna pjäs som jag älskar men som jag inte är övertygad om att den verkligen passar här.. Men den är så fin att jag har lite svårt att göra mig av med den..
 
På landet har vi gjort just ingenting. Tagit en promenad och lekt ute, spelat memory och gluttat på någon familjefilm.
 
Vi kom hem lagom till lunch och har bara grejat lite hemma, plockat upp lite grenar i trädgården som legat sedan vi klippte äppelträden för några veckor sedan och fikat lite såklart. Barnen har hostat i kapp i helgen men varit pigga och glada, men Ellie har fått lite feber på kvällarna. Så eftersom barnen inte har känts helt 100 har vi hållit oss för oss själva och innerst inne har jag längtat lite efter en ny vecka och att få ta tag i lite nya jobbprojekt.
 
Så precis innan vi gjorde iordning barnen för kvällen tänkte jag att, äsch, jag tar väl tempen på dem för säkerhets skull. Och vad visade den? Drygt 38 i feber på båda två.. Det känns faktiskt lite hopplöst just nu.. Som att denna eviga vabbcirkel aldrig ska ta slut..
 
Men det gör den såklart!
 
Nu ska jag dricka en kopp the framför brasan och se en serie innan jag knoppar i säng.
 
Sov gott!

1 kommentarer

britta Bring

11 Mar 2019 11:59

Hej Emelie,
Läste o Y-stolen GP idag den 11/3 2018.
Vad som gladde mig var att hitta en stol med snören.
Har en gungstol som är snörad på detta sätt. Tyvärr gick en av våra hundvalpar på den så den behöver lagas/flätas om. Har Du någon aning om vart jag kan vända mig för detta?
Blir väldigt glad om jag får svar.
Bästa hälsningar Britta Bring

Svar: Hej Britta!
Vad kul att du läst artikeln och hittade hit! Vart bor du? Fick ety meddelande här på bloggen om att Hantverkskällan i Åkerby snörar om stolar. Har du prövat att googla? Jag har inte behövt fläta om mina. Lycka till och kul att du hittade hit ❤️
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej