<> EMELIE SUNDBERG - Studiohäng och vitaminboost
Imorse tog jag en paus från vabbstugan och begav mig in till stan.
 
På agendan stod att spela in tre korta intervjuer med Inredningspoddens sponsor, Beckers.
Jag är så glad att ha med Beckers som sponsor i Inredningspodden i vår och jag verkligen ÄLSKAR upplägget vi har fått till. I tre avsnitt framöver kommer vi att ha med extramaterial där jag intervjuar Yvonne, som jobbar som färgsättare på Beckers, om hennes kunskaper inom tre områden. Själv har jag  lärt mig massor idag och jag hoppas att ni skall få ut lika mycket av detta som jag har fått! 
Yvonne - en sprudlande glad och positiv människa. Så kul att träffa så härliga och kunniga människor! Jag blir alltid så inspirerad när människor brinner för sin sak!
(null)
Väl hemma kom jag hem till vabb-gänget igen. Jag förstår om ni är trötta på bilder från mitt vardagsrum. Men då kanske ni förstår hur trött jag är på den här vyn? Thank God att vi kom iväg till landet i helgen och fick lite miljöombyte.
Jag pratade med min farmor på vägen hem som i all välmening frågade om barnen får i sig tillräckligt med c-vitaminer. Och i ärlighetens namn så får de nog inte det. Det har framförallt att göra med att jag får så dåligt miljösamvete av att köpa citrusfrukter som fraktats från andra sidan jorden och dels att göra med min okunskap. I vilka närodlade frukter eller grönsaker hittar man rikligt med c-vitamin egentligen? Har ni några tips? Hit me!
(null)
I brist på kunskap köpte jag med mig ett gäng apelsiner och några kiwis som vi mumsat på idag. En näve valnötter på det. Så rackarns gott!
(null)
 
Nu håller vi tummarna att Ellie är feberfri kvällen ut så att de båda kan gå till förskolan imorgon.
 
Att jag längtar efter att jobba? Det är verkligen högsta betyg. Det har nog aldrig någonsin tidigare hänt. Wow.
 
Puss på er
 
/E

3 kommentarer

Anonym

13 Mar 2019 16:13

Det är väldigt mycket c-vitamin i blåbär. Då kan man ju köpa svenska frysta eller frysa in själv. :)

Anonym

13 Mar 2019 16:13

Det är väldigt mycket c-vitamin i blåbär. Då kan man ju köpa svenska frysta eller frysa in själv. :)

Svar: Åh bra tips! Ska frysa in själv i sommar!
Emelie Sundberg

Anonym

14 Mar 2019 16:27

Hederlig potatis kan man kan äta med gott samvete och få i sig C-vitamin. Likaså broccoli, paprika och brysselkål innehåller mer C-vitamin än citrusfrukter. Varierade färger med grönsaker så får ni i er massa vitaminer. (Jättelätt, jag vet, not! mamma till en som bara vill äta gurka och frukt... men då är smoothie the shit. Hon har ingen aning om vad det är mer än bär 😁)

Svar: Haha, nä grönsaker är inte alltid lätt! Men är det verkligen säsong för broccoli och paprika i Sverige nu? Potatis är inte heller någon favorit här hemma men vi övar! 😬
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej