<> EMELIE SUNDBERG - VABBEN ÄR ÖVER!!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag vet inte vart jag ska ta vägen - euforin jag kände när jag hade lämnat två friska barn på förskolan idag och var på väg hem för att jobba var - obeskrivlig.
 
Alltså missförstå mig rätt. Jag älskar att vara med mina barn, men jag älskar också mitt jobb (!!). Och det är ju liksom ingen som gör mitt jobb när jag är borta, så det känns SÅ skönt att vara tillbaka efter nästan TVÅ veckors vabb. Som jag längtat!
 
Det ironiska i att vända upp och ned på sitt liv, säga upp sig och starta eget för att få vara mer med sina barn. Och så skapar man ett jobb som är FÖR roligt! Ett jobb som gör att tiden försvinner och att jag längtar till varenda sketen måndag. Det är inte klokt och jag vet inte om jag ska få dåligt samvete över att det kändes så skönt att lämna barnen idag för att få jobba eller om jag bara ska nypa mig själv i armen och tjuta av glädje?
 
Det där ständiga dåliga-samvete-gnaget ni vet.. Är man tillräcklig som mamma, kan man göra mer? Borde man inte vara med barnen mer, vara en roligare mamma? Mer närvarande? Det slutar liksom aldrig och ibland äter det upp mig inifrån.. Den där balansen hörni - har ni ett recept så LET ME KNOW!
 
Idag har varit en sådan där dag då jag mest sprungit runt som en yr höna och börjat lite smått på allt på min TO DO-list. Istället för att beta av punkt för punkt så har jag naggat lite på allt. Sådär typiskt ostrukturerat och dåligt.
 
Men något som faktiskt ÄR strukturerat och väldigt olikt mig är att jag börjat på två mood boards till barnens rum. Jag har använt mig av appen Morpholio board som jag tycker är ganska enkel att leka med. Lägger till, plockar bort, prövar olika färger och tapetprover digitalt. Himla praktiskt och inte en dag för sent att lägga tid på!
 
Tänk så mycket jag bara "kört på känsla" och misslyckats. Blivit besviken och missnöjd för att något inte stämmer. Herre, det tog bara sisådär 33 år..
 
Den här veckan väntar en herrans massa förberedelser, en härlig pressmiddag på onsdag och sen avslutar jag veckan i Göteborg och spelar in två poddar!
 
Har en känsla av att veckan kommer bli toppen!
 
Kram på er <3
 
 

1 kommentarer

Sonja

19 Mar 2019 06:51

vad jobbar du med?

Svar: Vilken bra fråga! Kanske kräver det ett helt inlägg! :) Jag jobbar framförallt med Inredningspodden (har du lyssnat?) mina sociala medier, som fotograf och konsult inom sociala medier. kram
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej