<> EMELIE SUNDBERG - Nu pausar vi lite va?
(null)
Den här tiden, när syrenen står i full blom, är väl helt fantastisk! Jag vill bara sitta på vår altan och andas in doften mest hela tiden.
Ja, ni vet ju hur vår uteplats ser ut. Den med en vägg av syrén bakom. Den är som allra finast prick just nu..
(null)
..så jag knippsade av ett gäng kvistar som nu är utportionerade i hela huset. Det står självklart en vas bredvid sängen. Att somna till syrén är som balsam för själen, det är sen gammalt!
(null)
Syrener är lite kluriga att ta in, de slokar lätt. Jag brukar skära av stjälkarna diagonalt, så snett, att snittytan blir 4-5 cm under rinnande varmvatten och sen ställa dem i varmt vatten. Sen får man hålla tummarna för att de håller sig!
(null)
Orkar inte alla känslor som kommer med syréner... pirriga minnen av skolavslutningar, skrubbsår på knäna och förväntningar på ett långt sommarlov..
(null)
Nu ser jag istället fram emot en lång sommar med barnen. Att bada tills vi får russinfingrar och äta alldeles för mycket glass. Att känna doften av solkräm och nyklippt gräs. Lyssna till vågorna som slår mot stranden och barn som skrattar tills de kiknar. Att känna doften av nytända grillar och ha smutsiga sommarfötter i somriga lakan.. Att vara uppe alldeles för länge och njuta av ljusa sommarnätter som aldrig vill ta slut..
(null)
Här kommer jag att sova gott inatt och drömma om sommar...


sommarkänslan, sovrum, sovrumsinspo, syrén, sängbord,

1 kommentarer

Emma Thun

21 May 2019 21:35

Letar febrilt efter pausknappen, hittar du den så dela med dig av tipset :) Det är ju nu allt är som vackrast och doftar som mest <3

Svar: Men eller hur!!? Försöker andas och njuta, skulle lätt kunna få panik. Men livet är här och nu. Så nu njuuuuuter vi! 😍
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej