<> EMELIE SUNDBERG - Nystädat är som massage för själen, sådeså!
Inlägget publiceras i samarbete med Freska .
Först och främst - hur underbart är det inte att vi kommer in i en årstid nu då man kan ha fönster och dörrar vidöppna såhär? Väldigt magiskt tycker jag, även om jag blir stressad över att syrenerna blommar vilken dag som helst. Jag FATTAR inte varför. Men jag är liksom inte där. Syrenerna ska blomma vid skolavslutningen. Syrener betyder semester typ. Och det är för sjuttsingen bara mitten på maj?
Igårkväll när jag kom hem från Göteborg, sent och trött som en liten gris var det ganska så okej att komma hem till ett nystädat hus med putsade fönster. Att ha städhjälp är typ den bästa investeringen man kan göra. Både för ens boende (tänker att man sköter om huset ordentligt), för ens förhållande och för ens (läs mitt) psyke. Om det var meckigt att hinna städa ordentligt när man bodde i lägenhet är det ingenting mot vad det är när man har 250 kvadratmeter hus att städa.. Den tiden lägger jag hellre på att hänga med barnen..
Vi kommer att köra städning varannan vecka nu, men man kan lika gärna köra någon gång då och då eller en gång i månaden. Eller varför inte bara ta en ordentlig vårstädning?
Jag har testat Freska  två gånger nu och är väldigt nöjd. Både med fönsterputs och städningen. När jag kom hem igår och min garderob (som man kan gå in i) var städad började jag nästan gråta. Precis vad en trött småbarnsmorsa som jobbar konstant behövde. Som massage för själen.
 
Vill du boka in en provstädning med Freska gör du det här
 
Nu ska jag hämta kidsen och gå ut i solen och njuuuuta!
 
Ha det fint älsklingar!
 
freska, städa, städhjälp,

Kommentera

Publiceras ej