<> EMELIE SUNDBERG - Söndagmorgon direkt från verkligheten..
(null)
Lego överallt. Jag skulle kunna bli galen men jag älskar det. Jag älskar att se hur han skapar, bygger, gör om och plockar isär. Hur han helt går in i det och allt runt omkring försvinner. Det där flowet som jag själv älskar att vara i. Kreativitet. Då trampar jag gärna sönder hålfoten på en vass legobit när jag stiger ur sängen. För ja, de där legobitarna har en tendens att få fötter..
(null)
Jag spenderade början av veckan i Skåne där syrenerna redan blommade. Jag kom hem lagom till att häggen stod i full blom och nu går det så snabbt att jag nästan blir stressad. Jag klippte av några kvistar från grannens hägg som hänger över på vår tomt och har fyllt flera vaser som sprider en härlig doft här hemma.
(null)
Apropå Skåne. Jag hade en väldigt intensiv jobbvecka förra veckan följt av tre intensiva dagar i skåne varpå jag tagit en paus och checkat ut från allt vad sociala medier och jobb heter de senaste dagarna. Skånetrippen började i Helsingborg med en intervju med Jannice "Addsimplicity" Wistrand. Sedan vidare till Malmö för en intervju med Malin Persson. I onsdags avslutade jag med en föreläsning på Days of trade, som är som en lokal Formex i Skåne. Jag var där för att föreläsa och inspirera om hur jag jobbat med mina sociala medier, om hur jag startat Inredningspodden och om hur man kan vara aktuell som inredningsbutik på nätet genom att förstå och använda sociala medier på rätt sätt.
Eventet ägde rum på Slagthuset i malmö, vilket är precis som det låter, ett gammalt slagthus. Otroligt häftiga lokaler.
(null)
Det var verkligen fantastiskt att få träffa så många kreativa och engagerade själar och jag var fylld av energi när jag satte mig på tåget hem mot familjen igen. Tre intensiva dagar kräver sin återhämtning. Så i fredags checkade jag ut och hängde med barnen hela dagen.
(null)
Att få vakna hemma, gå ner och bara vara med mitt gäng. Det är verkligen den bästa återhämtningen. I veckan väntar åter igen en resa och mycket jobb, så jag passar på att njuta av att vara hemma.
 
Vad hittar ni på i helgen?

Kommentera

Publiceras ej