<> EMELIE SUNDBERG - Är ni förberedda för advent?
Inlägget innehåller annonslänkar
Nu är det bara en månad kvar till första advent. Är inte det galet? November är verkligen en sån där mellanmånad man lika gärna skulle kunna hoppa över om du frågar mig. Men tiden går ju så snabbt så det är nog bra att den finns där som uppladdning för vad som komma skall - jul och advent.
 
Hur är ni? Har ni en jullåda som ni plockar fram varje år? En samling av stjärnor och pynt som fått hänga med sedan länge? Det har jag, men sedan vi flyttade till hus finns det inget stopp på hur många stjärnor och ljusstakar vi kan ha (om du frågar mig. Ola säger nog något annat). Förra året var ju Snöblomman den där IT-stjärnan man bara skulle ha och när det närmade sig första advent var den slutsåld överallt. Det ska bli väldigt spännande att se om den kommer att vara lika populär i år, jag tror nämligen att den kommer att få några konkurenter.
(null)
 
Du hittar snöblomman här
 
Sputnikstjärnan har precis som snöblommar varit otroligt populär nu i några år. Jag har själv en liknande och tycker att den är väldigt härlig att ha som taklampa. Vi hänger upp den i vardagsrummet till advent och då syns den från flera fönster utifrån vilket är smart!
(null)
Sputnikstjärnan hittas här
Den här julstjärnan heter "Eldig" och är från Watt & VEKE. Den tror jag kommer att vara en stark konkurent till Snöblomman i år. Jag är redan såld då jag är lite trött på den klassiska stjärnformen. Du hittar Eldig här
En annan fin pappersstjärna är Istapp från Watt och VEKE. Den hittas här
 
Markslöjds Cornelia 44 cm är ruskigt lik Snöblomman och kostar betydligt mindre. Den hittar du här.
 
Julius är en helvit, stående pappersstjärna med extra många veck och inbyggd, batteridriven LED-belysning.Den kostar 479 kronor och hittar här.
Jag är sugen på att ta in någon ljusstake i år också. Den här var fin, rak och enkel. Den är från Star trading och hittas här
 
Vill du fylla på med tips? Vilken är er favoritstjärna?
advent, adventspyssel, jul, julinspo, julstjärna,

4 kommentarer

Helena

31 Oct 2019 20:23

Vilken inspiration! Måste ju köpa nåt fint inför advent! 💫✨

Emma Thun

31 Oct 2019 21:54

Många fina! Men ville egentligen passa på att säga hur mycket jag gillar din podd <3 Kommer sakna när det blir mer glest mellan avsnitten, får se det som "den som väntar på något gott..."

Svar: Å vad glad jag blir av att höra det Emma! Det är verkligen med blandade känslor som jag tog beslutet att inte släppa avsnitt varje vecka. Kram till dig ❤️
Emelie Sundberg

Anonym

01 Nov 2019 00:17

Blev kär i granits nya rottingstjärnor, traditionella o så fina! Deras stakar är också fina, gillar särskilt den i trä som är ”triangelformad” sugen på att ha en sån i våran matsal!

Anonym

01 Nov 2019 00:17

Blev kär i granits nya rottingstjärnor, traditionella o så fina! Deras stakar är också fina, gillar särskilt den i trä som är ”triangelformad” sugen på att ha en sån i våran matsal!

Svar: Jag håller helt med dig! Tack för att du delar mer tips!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej