<> EMELIE SUNDBERG - Hemma hos Sebastian Bergström
Inlägget innehåller annonslänkar
 
Det är torsdag, vilket betyder att det finns ett nytt avsnitt av Inredningspodden ute!
Den här veckan åker vi hem till inredningstokiga Sebastian Bergström, 24 år, som driver instagramkontot Mosebacke.
 Namn: Sebastian Bergström
Instagram: @mosebacke
Bor:
 I en 1,5:a vid gullmarsplan.
Familj:
 Singel
Jobbar som: 
Creative director på Tambur store.
Sebastians dröm, så länge han kan minnas, har varit att flytta till Stockholm. När han växte upp arbetade hans pappa mycket i Stockholm och veckorna som spenderades i storstaden gav mersmak. Alla människor, livet, rörelsen, närheten till vattnet och de stora vackra husen. Pulsen och stämningen - ja när Sebastian beskriver Stockholm blir jag riktigt sugen på att flytta hit. Tills jag kommer på mig själv med att jag redan bor här..
 
Så kom då dagen då Sebastian äntligen kunde flytta till Stockholm. Den första tiden delade han lägenhet med sin syster men efter ett tag såldes en större lägenhet några trappor upp som kunde delas av till två mindre lägenheter. Familjen slog till och Sebastian fick äntligen inreda sin drömlägenhet.
Att huset är byggt på 50-talet har inte hindrat Sebastian att inreda i den stil han älskar. Med inspiration från engelska herrgårdar, svensk allmoge, dansk design och den franska landsbygden har Sebastian skapat sig en sekelskiftesdröm i sin 2,5:a vid Gullmarsplan precis utanför tullarna. (null)
(null)

 
 
 
Sebastian har längtat efter att inreda sin första lägenhet så länge han kan minnas och även när han bodde hemma i barndomshemmet i Sundsvall inredde han sitt pojkrum som en lägenhet. "Jag hade som en sovrumsdel, en vardagsrumsdel och en liten hall. har nog alltid längtat och strävat efter att bli vuxen och min längtan efter Stockholm har varit en stor del av det".
Det har varit en lång resa att få till drömlägenheten men nu känner sig Sebastian ganska klar med de stora dragen. Här är det gula köket med fönstret mot sovrummet.
 
 Här är det öppna hyllplan fyllda med vackert porslin som inhandlats på loppis eller i butiken Tambur där Sebastian jobbar.
Sebastian älskar att mixa och matcha färger och hans tre bästa inredningstips är:
1. våga blanda färger cch färgmönster
2. Fyll hemmet med mycket levande växter
3. Våga blanda olika stilar.
 
 
Tack snälla Sebastian för att vi fick knacka på och höra om dina tankar kring Inredning.
 
Blir du inspirerad av Sebastian och vill hitta stilen? Jag har sammanställt en moodboard nedan!
Du hittar soffan här spegeln här kudden här stjärna här matbord här stol här kruka här vitrinskåp här röd stol här filt här skärbräda här korg här
 
Tryck på det lilla hjärtat om du gillade avsnittet!
 


mosebacke, sebastian Bergström inredningspodden, sebastian bergström, tamburstore,

2 kommentarer

Victoria_Alittlebliss

03 Oct 2019 21:53

Åh vilket härligt avsnitt, Sebastians hem är en favorit, helt i min stil!

Svar: Vad kul att du gillade! Visst har han det mysigt!
Emelie Sundberg

Jessica

04 Oct 2019 08:23

En riktig favvo på Instagram!! Så inspirerande att se att man inte maniskt måste följa husets byggnadsår i sin inredningsstil..Jag som gillar samma stil som Sebastian men troligtvis inte någonsin kommer ha möjlighet att köpa en sekelskifteslägenhet i den storlek som vår familj behöver tycker det är befriande att inte jag måste anamma vårt hus byggnadsår i inredningen..2005 var liksom inte ett inredningsår som satt avtryck i mig...

Svar: Vad kul att du gillade detta avsnitt! Jag tycker också att det är inspirerande att våga gå emot strömmen och köra på allt man gillar! Vem bestämmer vad som är rätt egentligen?
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej