<> EMELIE SUNDBERG - september 2019
Så var det dags. Det är ju nästan så att man räknar ner dagarna till detta så fort barnen börjar förskolan. Höstens första vabb. Den kommer väl aldrig direkt lägligt? Samtidigt - hur viktigt kan något annat vara - än att det kan vänta någon vecka?
(null)
Här började det igår när Ellie var gnälligare än vanligt. Var hon inte lite varm? Jo, det var hon nog. Tempen visade på 38.5 och hon gjorde natt redan vid strax efter kl 18.00 
(null)
Vad gör man under vabb? Äter pannkakor förstås!
(null)
Tänk att i slutet på veckan kommer vi att sätta in altandörren här! Kan knappt vänta på hur fint det kommer att bli! Då kan vi äntligen göra klart det här rummet.
(null)
 
(null)
 
(null)
De här två gullisarna alltså. Det är dock ingen lek att ha båda barnen hemma, den ena gnällig, den andra uttråkad, när man också ska försöka jobba. Svårt att trycka på pausknappen när man jobbar som jag gör.
(null)
Ellie tyckte att det var roligt att göra iordning sin pannkaka men när det kom till att äta tog det stop. Stackarn, hoppas hon kryar på sig snabbt och att ingen annan blir sjuk.  (null)
Hur har ni det såhär sista september? Har ni checkat av första vabben?
(null)
Det här är de sista bilderna ni får se från vårt halvfärdiga kök vill jag våga lova. På fredag kommer vår fina altandörr att sättas in här och då äntligen kan vi göra klart hela köket. Ser SÅ fram emot det.