<> EMELIE SUNDBERG - En mjukare frilans-dag
Efter en heldag på vift igår (var i Göteborg och poddade hela dagen) var det skönt med en mjukare dag idag. I och för sig även den fartfylld men på ett annat sätt. Den började med världens härligaste frukost på Bockholmen, en plats jag aldrig tidigare varit på. Så vackert.
(null)
Här hade Sandberg wallpaper dukat upp till finfrukost för att fira att deras nya kollektion "Ett hem" lanserades idag. Se så fint det pimpat växthuset med de nya tapeterna.
(null)
Och den här utsikten? Helt plötsligt ville jag flytta till havet och ha ett orangeri på en brygga... Så magiskt vackert!
(null)
Ett hem är en tapetkollektion med doft av svensk försommar. En harmonisk mönsterglädje i dämpad färgskala med ödmjukhet för vår historia. Livfulla och samtidigt lugna tapeter som inspirerar till ett hållbart hem med ombonad känsla och smakfull balans. ”Solen skiner in genom spröjsade fönster. Värmer det såpade golvet för mina bara fötter. Jag vet precis var jag ska smyga för att undvika knarr. Så att ingen väcks innan brödet är klart och kaffet doftar färskt och hett. Tänk så många morgnar som börjat just här. Generationer av nyvakna som gått långsamt genom rummen. Känt in dagen. Några små har säkert skuttat och skrattat, jagats och retats, precis som mina. Vänner som samlats för middag och fest, dofter från grytor som fyllt oss med lycka. Buketter med vårens blommor i små glas, stora hemligheter viskade långt in bakom soffan. Allt sådant som
funnits och finns, oändliga dagar i vackra rum. Det är det som skapar vårt hem.”
 
Så vackert beskrivet att jag nästan blir rörd. Är det inte så man vill att ett hem ska kännas?
Jo - så är det för mig!
(null)
Blev lite smått sugen på att tapetsera något mer rum här hemma. Plockade åt mig lite tapetprover som jag ska känna och klämma på.. Jag har ju en tapet från Sandbergs som ligger och väntar på att få komma upp i Ellies rum så fort jag får lite tid över..
(null)
Träffade massa härliga människor såklart och det är alltid lika härligt och energigivande! Bland annat dessa två. Sarah Mcfie och Towe.
(null)
Då jag hade långväga besök äääända från götelaborg av Julia, min svägerska så hade vi lite tid över innan hon skulle åka hem igen. Så vi tog svängen förbi Ulriksdal och passade på att njuta lite extra av den här underbara dagen!
(null)
Vi hade velat köpa med oss allt, men fick begränsa oss.
Jag hittade den här vackra hortensian som jag ska sätta i jorden pronto!
Den ska få stå vid min ingång, precis bredvid en pion. Kom på nu i skrivande stund att de kanske inte alls trivs bredvid varann, men jag tänker banne mig testa ändå.
Jag behövde den här dagen. Lugn och prestigelös, med solen som värmde ansiktet. Med god mat och vänner som ger energi.
 
Imorgon ska jag hugga i igen för nu ska jag hämta barnen!

Kommentera

Publiceras ej