<> EMELIE SUNDBERG - Ett dygn för oss själva
(null)
Klockan var väl runt 13.30 när vi satte oss i bilen igår. Med GPS’en inställd på Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog utanför Örebro. Ett dygn för oss själva väntade, på en plats vi inte visste särskilt mycket om. (null)
Vi hade aldrig varit här förut och visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Målet var att komma bort hemifrån och det känns alltid lite som en skattjakt att utforska just sådana här nya platser. Gästgiveriet ligger precis vid sjön Hjälmaren med naturskön omgivning runt omkring.
(null)
(null)
(null)
Vi bodde i en minisvit med en liten balkong med utsikt över sjön. (null)
Man älskar ju när det finns en liten present på sängen när man kommer? 
(null)
Hej utsikt!
(null)
När vi checkat in begav vi oss mot relaxen som vi hade helt för oss själva just den här kvällen. Vi badade i en härlig bubbelkopp utomhus, bastade och skålade i bubbel.
(null)
Middagen intogs på Sjökrogen där vi åt en 5-rätters middag som smakade himmelskt. Så trevligt att äta många mindre rätter tycker jag. Det gör middagen till en helt annan upplevelse. 
(null)
Helt plötsligt blev himlen lila och jag var tvungen att springa ut och föreviga den. 
(null)
Hur vackert?

Kan verkligen rekommendera att komma iväg såhär. Att få prata hela meningar, drömma tillsammans och få tid att se - och rå om varann.  Och vill man ha tips på ett lite annorlunda ställe att göra det på kan jag absolut rekommendera  detta ställe. 
 
Nu - hem till barnen! 

Katrinelund, Katrinelund gästgiveri & sjökrog,

Kommentera

Publiceras ej